En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ramazan Can ziyareti

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana birlikte çalıştığı Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı ziyaret etti.
Bu haber 50 kere okunmuş. 29.08.2024 Perşembe 20:29

CAN’I ZİYARET ETTİ

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana birlikte çalışma şerefine eriştiği Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı ziyaret etti. Akyön, ziyaret sırasında Can’ın devlet ve siyaset arenasındaki başarısını vurgulayarak, bu başarıların hem Kırıkkale hem de ülke genelinde takdir topladığını belirtti.

 

GURURU VE BAŞARI SEMBOLÜ

Akyön, Ramazan Can’ın, gerek Kırıkkale’de, gerekse Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ve Bakan Yardımcılığı dönemlerinde üstün bir başarı sergilediğini ifade etti. Bu başarıların, devlet yetkililerinin ve kamuoyunun gözünde takdir gördüğünü söyledi. Akyön, Can’ı tanıyan ve üç dönem Osmaniye Milletvekilliği yapmış olan Mücahit Durmuşoğlu'nun da Ramazan Can’ın çalışma prensipleri ve kişisel özellikleri hakkındaki övgülerini aktardı.

 

ÖNEMLİ BİRER ADIM

Durmuşoğlu’nun, "Keşke her bakanlıkta bir Ramazan Can olsa" şeklindeki sözlerinin Akyön’ü gururlandırdığını ifade eden Külliye Başkanı, “İbni Arabi’nin söylediği gibi, bir toplumun değerini o toplumun ileri gelenleri yükseltir” dedi. Akyön, Ramazan Can’ın Kırıkkale’nin gururu olduğunu ve toplumsal değerlerin, kişisel başarılarla yükseldiğine dikkat çekti. Ziyaret sırasında Akyön, Ramazan Can’ın kişisel ve mesleki başarılarının, Kırıkkale’nin ve ülkenin medeniyet yolunda önemli birer adım olduğuna inandığını belirtti. “Medeniyet timsali olanlara sahip çıkan toplumlar, adını Yesrip'ten Medine'ye dönüştürür” şeklinde konuşan Akyön, Ramazan Can’ın bu güzellikleri temsil ettiğini ve bu sebeple Kırıkkale’nin onur kaynağı olduğunu ifade etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir