En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ramazan denetimi

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte esnaf denetimlerini sıklaştıran Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri aynı zamanda Covid-19...
Bu haber 550 kere okunmuş. 06.05.2020 Çarsamba 17:29

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte esnaf denetimlerini sıklaştıran Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri aynı zamanda Covid-19 salgınına karşı vatandaşların alışverişlerin sağlıklı yapılması için hijyen kurullarına uyulması yönünde esnafa uyarılarda bulundu.

 

 

DENETİMLER YAPILIYOR

Belediye  Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler bir taraftan içinde bulunduğu Ramazan ayı nedeniyle diğer yandan da Koranavirüs salgını nedeniyle işyerlerindeki denetimlerini artırdı. Denetimlerde ekipler virüse karşı alınması gereken tedbirler konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunarak sıklıkla sosyal mesafeye uyulması yönünde uyarılarda bulundu. Denetimlerde esnafa hijyen kurallarına uymalarını isteyen zabıta ekipleri, mağaza içlerinde bulunması gereken en fazla müşteri sayısı, market içlerinde giriş ve çıkışların kontrollü yapılması, çalışanların ve vatandaşların içeri maske ile girmelerinin sağlanması, eldiven kullanılması ve gerekli hijyen kurallarına uymaları yönünde hatırlatmalarda bulunuyor. Zabıta ekipleri Pandemi ve Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapmaları için denetimlerini aralıksız sürdürecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir