En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Rehavete kapılmayın

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, merkez ilçe köy ve mahalle muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinledi. Sezer korona önlemleri konusunda uyardı.
Bu haber 424 kere okunmuş. 27.01.2021 Çarsamba 18:57

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, merkez ilçe köy ve mahalle muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Koronavirüs vaka sayıları konusunda da muhtarlara uyarılarda bulunan Vali Sezer “Vaka sayılarımızda düşüş olsa da, salgın hala devam ediyor. Rehavete kapılmamalıyız” diye konuştu.

 

ZİYARETLERE DİKKAT EDİN

Koronavirüs tedbirlerinin sıkı bir şekilde uygulandığı, aşı uygulanasının devam ettiği Kırıkkale’de vaka sayılarının da düşmesi sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Sağlık Bakanlığı verilerine göre Kırıkkale’de 26 Ocak itibariyle 5 bin 613 kişiye COVİD-19 aşısının ilk doz uygulaması yapıldı. Valilik Konferans Salonu’nda muhtarlarla bir araya gelen, 2021 yılının hayırlara vesile olması temennisiyle sözlerine başlayan Vali Yunus Sezer, zor bir yılın geride bırakıldığını kaydetti. Tüm dünyanın yanı sıra ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını kapsamında il genelinde alınan tedbirlerin sonuç vermeye başladığını aktaran Vali Sezer, “ Vaka sayılarımızda düşüş olsa da, salgın hala devam ediyor. Rehavete kapılmamamız, eş, dost, akraba ve komşu ziyaretlerini bir müddet daha ertelememiz gerekiyor. Elde ettiğimiz kazanımları kaybetmememiz için tedbiri elden bırakmamalıyız” ifadelerine yer verdi.

 

TALEPLERİ NOT ALDI

Toplantı, merkez ilçe köy ve mahalle muhtarlarının ayrı ayrı söz alarak sorun ve taleplerini aktarmalarının ardından sona erdi. Vali Yunus Sezer’in muhtarlarla bir araya geldiği toplantıya Vali Yardımcısı Vekili Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, İdari ve Denetim Müdürü Ayfer Erçetin ve ilgili birim müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir