En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Rekortmenlere ödül

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 2023 vergi rekortmenleri ve ihracatçılarını ödüllendirecek. Düzenlenecek olan ödül töreninde Kırıkkale'nin ekonomi değerinin önemine vurgu yapılacak.
Bu haber 96 kere okunmuş. 25.06.2024 Salı 19:07

ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK

İç Anadolu Bölgesi'nin merkezinde bulunan, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve diğer Organize Sanayi Bölgeleri ile önemli bir merkez olan Kırıkkale'de vergi rekortmenleri ödüllendirilecek. Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 26 Haziran Çarşamba günü saat 16.00'da Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda, '2023 Vergi Rekortmenleri ve İhracatçılar Plak Töreni' düzenlenecek.

 

TÜM ÜYELERE DAVET

Konu hakkında açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale için bu ödül töreninin büyük önem taşıdığını dile getirdi. Varlı ve TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik ile diğer protokol üyeleri tarafından verilecek ödüllerin üzerinde; "2023 yılı ilimiz kurumlar vergisi rekortmeni olmanızdan dolayı kutlar; ekonomiye değer katan çalışmalarınızın devamını dileriz" ifadesi yer alacak. Varlı, "Değerli üyelerimiz, 26 Haziran Çarşamba günü saat 16.00'da odamız Konferans Salonunda 2023 yılı Vergi Rekortmenleri ve İhracatçı Firmalar Plaket töreni düzenlenecektir. Törene tüm üyelerimiz davetlidir" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?