En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Renkli düğün töreni

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Türk-Kazak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Osman-Nurcan Acar çiftinin oğulları Burak ve Edibe-Remzi Çekiç çiftinin kızları Nurdan...
Bu haber 548 kere okunmuş. 06.07.2021 Salı 19:46

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Türk-Kazak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Osman-Nurcan Acar çiftinin oğulları Burak ve Edibe-Remzi Çekiç çiftinin kızları Nurdan, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Bahşılı Osmanlı Kasrı'nda gerçekleşen düğünde genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Edibe-Remzi çiftinin biricik kızı Nurdan ile Osman- Nurca çiftinin biricik oğlu Burak, Bahşılı Osmanlı Kasrı'nda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Çekiç  ve Acar aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı genç çiftlerin nikahlarını kıydı. Saygılı, düğün törenine katılarak genç çiftlere mutluluklar diledi. Kırıkkale AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Kamu kurumlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı düğün töreninde Nurdan  ve Burak  çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Çekiç  ve Açar ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde sosyal mesafeye dikkat ederek  eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir