En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Rusya bizi mi vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının ardından döviz yükseldi ancak tekrar düştü, buna rağmen akaryakıta fahiş ve tarihi bir oranda zam sinyali geldi.
Bu haber 226 kere okunmuş. 25.02.2022 Cuma 18:08

BU NEYİN ZAMMI?

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının ardından döviz yükseldi ancak tekrar düştü, buna rağmen akaryakıta fahiş ve tarihi bir oranda zam sinyali geldi. Benzine 1.61 kuruş, Motorine ise 1.51 kuruş zam yapılacağı ileri sürüldü. Bunun üzerine bir çok kişi akaryakıt istasyonlarına akın etti. Saldırı ile döviz arttı ancak tekrar düşerek neredeyse aynı seviyeye geldi. Fakat akaryakıta buna rağmen zam yapıldığı gözlendi.

 

TEPKİ AÇIKLAMALARI

Bir çok kişi de bu duruma tepki göstererek, “Rusya bizi mi vurdu da bu kadar büyük zam yapılıyor. Sanki devlet bile fırsatçılık yapıyor. Zamlı fiyattan mı alındı da akaryakıt zamlı satılıyor. Üstelik döviz yükseldi ama geri neredeyse aynı seviyeye düştü. Bu zam neyin nesi?” diyorlar. Akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluşurken, bir çok istasyonda akaryakıt kalmadı ve satış da yapılamadı. Vatandaşlar hem zamma hem de buna tepki gösterdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir