En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Saç ekimi sürüyor

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde saç ekimi devam ediyor. Uzman ekiple gerçekleştirilen saç ekimi uygulamasına ilgi bir hayli yüksek.
Bu haber 289 kere okunmuş. 31.07.2022 Pazar 13:16

FUE YÖNTEMİ İLE SAÇ EKİMİ

Özel Yaşam Hastanesi olarak saç ekimi konusunda bir çok farklı ülkede çeşitli eğitimler ve seminerlerde 10 binden fazla hasta görmüş olan uzman Kırıkkalelilerle buluşuyor. Saç ekimi konusunda FUE ve Safir Saç Ekimi  yöntemleri uygulanıyor. Cerrahi bir işlem olmayan FUE yöntemi ile iz bırakmadan kök alımı yapılıyor. FUE, dünyada aktif kullanılan saç kökü alım yöntemi olarak biliniyor. Bu yöntem saç kökü alımında en ideal uygulama olarak biliniyor.

 

SAFİR SAÇ EKİMİ

Safir saç ekimi yöntemi de bir diğer uygulama olarak dikkat çekiyor. Bu yöntem adını doğada değerli maden olarak bulunan Safir elementinden alıyor. Safirden elde edilen ve saç ekiminde kanal açmakta kullanılan cihazla gerçekleştirilen kanal açma yöntemi olduğu biliniyor. Safir uçlarla açılan saç kanalları saçın kök yapısına uygun olduğundan saç ekiminde kolaylık ve doğallık sağlıyor, doğal elementlerden elde edildiği için de cilde zarar vermeden saç köklerinin yerleştirileceği kanalların açılmasına olanak sağlıyor.

 

UYGULAMAYA İLGİ YÜKSEK

Hastanede devam eden uygulamaya Kırıkkale ve şehir dışından ilginin yüksek olduğu gözleniyor. Kırıkkale ve şehir dışından gelmek isteyenlerin hastane iletişim numaraları ve adresleri (0 318 212 50 00-www.kirikkaleyasam.com-https://www.facebook.com/kirikkaleyasam/-@kirikkaleyasam- İnstagram: @kirikkaleyasamhastanesi-WhatsApp Danışma Hattı:wa.me/message/VGXU4YQR7SPDK1) ile irtibata geçmeleri öneriliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir