En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sağlıkçılara jest

Korona virüs ile mücadele eden sağlıkçılara destek ve jest sürüyor. Komagene çiğ köfte işletmesi de Yaşam Hastanesi personeline jest yaptı.
Bu haber 899 kere okunmuş. 01.04.2020 Çarsamba 08:54

GÜZEL BİR JEST YAPILDI

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de sağlıkçılar korona virüs ile mücadeleyi sürdürüyor. Sağlıkçılara destek de devam ediyor. Yaşam Hastanesi sağlık personeline Komagene çiğ köfte işletmesi jest yaptı. Önceki akşam hastaneye paketlerle çiğ köfte gönderen işletme sağlıkçılara destek oldu. Bu zor zamanda sağlıkçılara moral vermek amacıyla böyle bir jestte bulunduklarını söyleyen işletme sağlıkçıları sevindirdi.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Paketlerin üzerine “milletimiz size emanet, “iyi ki varsınız ve “sağlıkçılar… başımızın tacısınız” notları yazan işletme yetkilileri, “Böylesi zor zamanlarda en büyük riski alan sağlıkçılara moral desteği vermek amacıyla böyle bir jestte bulunmak istedik. Onlara güveniyoruz. Onların çabası ile bu zor zamanları atlatacağız inşallah” dediler. İşletmenin jesti için teşekkür eden Yaşam Hastanesi sağlık personeli, “Şu anda tüm sağlıkçılar gibi görevimizin başındayız. Milletimiz için çaba gösteriyoruz. Bizim için böyle bir jestte bulunan Komagene’ye teşekkür ediyoruz” dediler. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir