En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Saldırı olayını anlattı

Kırıkkale'nin MHP'li Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, saha denetimleri sırasında kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı...
Bu haber 400 kere okunmuş. 08.02.2021 Pazartesi 19:59

Kırıkkale'nin MHP'li Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, saha denetimleri sırasında kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Daha önce tehdit edildiğini söyleyen Başkan Türkyılmaz, "Yürürken kimliğini bilmediğim bir vatandaş geldi. Selam verdim, hakaret edip saldırdı" ifadelerini kullandı.

 

SALDIRI YAŞANDI

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçe merkezi Hacıbey Mahallesi'nde akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, rutin saha denetimleri esnasında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin saldırmasıyla darbedildi. Dizinden yara alan Başkan Türkyılmaz, kendi imkanıyla Tıp Fakültesi Hastanesine giderek tedavi oldu. Türkyılmaz, doktorların kontrollerinin ardından taburcu edildi. Olayın ardından emniyet güçleri tarafından kimliği belirsiz şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

OLAY ANINI ANLATTI

Olayı duyan ilçe halkı Türkyılmaz'ın evinin önüne gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Konuyla ilgili Türkyılmaz da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün akşam saatlerinde yaptığım yürüyüşler esnasında bilinmeyen bir şahıs tarafından darp edildim. Sağlığımda herhangi bir sıkıntı yoktur. Arayan soran tüm dostlarıma teşekkür ederim" dedi.  Yaşadığı anları anlatan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçede saha çalışmalarını denetleme sırasında kimliği belirsiz kişi tarafından saldırıya uğrayıp, darbedildiğini söyledi. Sağlığında herhangi bir sıkıntı olmadığını ifade eden Türkyılmaz, şunları kaydetti:

 

BİR ANDA SALDIRDI

"Bügün yapmış olduğum saha denetimlerinde yürürken kimliğini bilmediğim bir vatandaş geldi. Selam verdim. 'Vay şerefsiz' dedi saldırdı. Dizime vurdu. Yakamdan sarıldı. Buradan sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Dualarını eksik etmesinler. Sağlığımda herhangi bir sıkıntı yok. Bir gün dinlenip ertesi gün yine işimizin başında olacağız. Yine biz sahalarda olmaya devam edeceğiz. Bizleri yıldıramazlar. Bizim işimiz hizmet etme işimiz. Önemli olan buradan vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı iletiyorum."

 

TEHDİTLER VARDI

Daha önceden de tehditler aldığını belirten Türkyılmaz, "Tehdit alıyordum. Çünkü biliyorsunuz Yahşihan büyük bir bölge. Hatalı işler vardı. O hatalı işleri düzeltmeye çalışıyoruz. Tehditlerimiz vardı. Olayın sıcaklığıyla ne olduğunu bilmiyoruz ama hemen hastaneye geçtik. Sağ olsun doktorlar ilgilendiler. Şu anda da evimde dinleniyorum. İstirahat halindeyim. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. Kimliği belirli değil. Emniyetimiz çalışıyor. Herkes rahat olsun. İşimizin başındayız. Sağlığımız yerinde" ifadesini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir