En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sandık gelecek

CHP´li Milletvekili Ahmet Önal, “Vatandaş sandığı bekliyor. Çözüm sandık. Sandık geliyor. Sandık gelecek CHP iktidar olacak.
Bu haber 214 kere okunmuş. 07.06.2022 Salı 19:49

CHP´li Milletvekili Ahmet Önal, “Vatandaş sandığı bekliyor. Çözüm sandık. Sandık geliyor. Sandık gelecek CHP iktidar olacak. Zerre kadar şüphem yok. Eninde sonunda o sandık gelecek. O sandık gelecek birileri gidecek. Gidecek olanın da kim olduğunu herkes biliyor. Toplum gelecek olan kişiyi de biliyor. Gelecek bizleriz” dedi.

 

 

 

ZİYARETLERDE BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP ´li Önal, “Kime dokunduysak bin ah işittik. Hem pazarcı esnafımız hem de vatandaşımız ekonomik tablodan dolayı tam bir yıkım içerisinde olduklarını söylediler. Yanında iki tane torunu olan bir teyzemiz bir avuç erik aldım diyor. Bir ablamız 250 gram biber aldım diyor. Bir başka ablamız ise özellikle Pazar sonunu bekliyorum. Pazar sonunda kalan ürünlerin yüzde 50 indirimli satıldığını söylüyor.

 

AÇIKLAMALAR YAPTI

Kırıkkale´nin bir zamanlar sanayi kenti olduğunu söyleyen Önal, “Kırıkkale il olduğunda Türkiye´nin en büyük ilçesiydi. O günden bugüne kadar Kırıkkale birçok şey kaybetti. 2000 yılında yapılan nüfus sayımında Kırıkkale´nin nüfusu 380 bin idi.  20 yıllık AK Parti iktidarı sonunda 100 bin kişi yok. Çünkü ekmeği için herkes gurbetçi oldu. Bu insanlar Kırıkkale´de ekmek, iş, aş olsa giderler miydi? 2 yılda 7 bin kişi Kırıkkale´yi terk etti. Bir dönemin sanayi kenti şimdi ise bir emekli kenti. Kırıkkale´de her 5 kişiden birisi emekli. Emekli aylıkları ile ayakta durmaya çalışan bir Kırıkkale var. Çünkü Kırıkkale´de fabrika yok, sanayi tesisi kalmadı. Olanlarda haraç mezat satıldı. Kırıkkale bunu hak etmiyor. Üretken çalışkan Kırıkkale halkı bunu hak etmiyor” diye konuştu.

 

ONLARIN DERDİ YOK

4 yıldır TBMM´nde Kırıkkale´yi temsil ettiğini söyleyen Önal, “Maalesef çiftçi, besici, üretici, esnaf, emekli iktidar partisi ve ortaklarının umurun da değil. Bu insanlar nasıl geçiniyorlar, akşam o tencere nasıl kaynıyor bunu bilmiyorlar. Herkes perişan ama meclis bu konulara el atmıyor. AK Parti´ye göre her şey güllük gülistanlık. Gelsinler beraber gezelim gerçek tabloyu görsünler. Onların böyle bir derdi yok.

 

SANDIK BEKLENİYOR

Açlık sınırının altında emekli aylıklarının olduğunu dile getiren Önal, “Asgari ücret açlık sınırına dahi ulaşmadığı ücretler var. Yoksulluk sınırı 20 bin lira olmuş. 20 bin altı geliri olan 4 kişilik bir aile yoksul. Kırıkkale´de kaç kişinin 20 bin lira geliri var? Problemi çözmesi gerekenler burada değil, nerede? Neden biliyor musunuz? Çünkü vatandaşın içine çıkacak halleri yok. Vatandaş sandığı bekliyor. Çözüm sandık. Sandık geliyor. Sandık gelecek CHP iktidar olacak. Zerre kadar şüphem yok. Eninde sonunda o sandık gelecek. O sandık gelecek birileri gidecek. Gidecek olanın da kim olduğunu herkes biliyor. Toplum gelecek olan kişiyi de biliyor. Gelecek bizleriz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir