En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Saran aday oluyor

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığı çalışmaları nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclisinden ayrıldığını açıkladı.
Bu haber 61 kere okunmuş. 15.03.2024 Cuma 18:36

ADAYLIK GELİŞMESİ

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Kırıkkaleli Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığı çalışmaları nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclisinden ayrıldığını açıkladı. Saran, İTO'da geçirdiği süre boyunca değerli insanlar tanıdığını ve bu köklü kurumun ülke için önemine vurgu yaptı. Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için çalışacaklarını ve Türk sporunun başarısı için çaba göstereceklerini belirten Saran, Avrupa ve Olimpiyatlar'da ülkenin ismini en iyi şekilde temsil etmek için planlarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

İTO'nun mart ayı meclis toplantısında konuşan Sadettin Saran, Odanın bir parçası olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, bu köklü kurumdaki kısa mesaisinde çok kıymetli insanlar tanıdığını söyledi. "Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir