En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şartlar görüşüldü

Kırıkkale'de yaptığı çalışmalarla takdir kazanan Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, seri ziyaretlerine devam ediyor.
Bu haber 4218 kere okunmuş. 20.01.2020 Pazartesi 07:42

GÖRÜŞME YAPTILAR

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Sağlık-Sen İş Yeri Temsilcisi Abdurrahman Salar ve Avrupa Birliği Proje Şube Müdürü Selami Kaynakhan ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk’ü makamında ziyaret ettiler. Samimi bir şekilde gerçekleşen ziyarette; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görev yapan personelimizin çalışma şartları ve talepleri görüşüldü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan “Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar devletimizin toplumumuza ve aileye uzattığı şefkat elidir. Aile kurumu ise hayatın her evresinde en önemli kurumdur. Destek aldığımız, paylaştığımız ve sığındığımız bu kavram insanların en önemli unsurudur. Aile kavramı genelde çocuklar için çok önemli görünür. Fakat yetişkin insanlar içinde en az çocuklar kadar önemlidir.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Akdoğan, "Ailenin güçlülüğü ve sürekli olması hem çocuklar için hem de yetişkinler için yararlı etkiler oluşturur. Dağılan ve sorun olan ailevi ortamlarda çocukların gördüğü zarar kadar yetişkinlerde bu durumlardan etkilenmekte zarar görmektedir. Mesele sadece aileleri değil tüm toplumu derinden etkilemektedir. Düzenli bir aile ortamının sağlanması konusunda emek veren başta il müdürümüz olmak üzere tüm sosyal hizmet çalışanlarımızı yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” Şeklinde görüşlerini aktardılar” dedi.

 

HAYIRLI OLSUN

Meslektaşlarına müjdeli haber veren Akdoğan, "Yetkili Sendika olarak katıldığımız Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, Kırıkkale Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Kırıkkale Keskin Devlet Hastanesinin promosyon ödemeleri hesaplara geçmiştir hayırlı olsun. Başta İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş ve emeği geçen tüm idarecilerimize teşekkür ederiz. Güzel günlerde harcamanız temennisiyle." Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Hüsnü Bengin Efetürk teşekkürlerini ifade ettiler. Ziyaret samimi duyguların ifadesinin akabinde sonlandırıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir