En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sebze hali ilaçlandı

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri, haftalık tonlarca meyve ve sebzenin giriş yaptığı Toptancı Halinde düzenli olarak dezenfeksiyon ve ilaçlama yapıyor.
Bu haber 346 kere okunmuş. 24.08.2020 Pazartesi 18:12

DEZENFEKTE EDİLDİ

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri, haftalık tonlarca meyve ve sebzenin giriş yaptığı Toptancı Halinde düzenli olarak dezenfeksiyon ve ilaçlama yapıyor.Korona virüs tehlikesinin devam ettiği bugünlerde Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri, halk sağlığını yakından ilgilendiren yerlerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Kırıkkale'ye her hafta tonlarca sebze ve meyvenin giriş yaptığı Kırıkkale Belediyesi Toptancı Halinde de dezenfeksiyon çalışması yapılıyor.

 

TEMİZLİK YAPILDI

Kırıkkale Belediyesi, tonlarca meyve ve sebzenin giriş yaptığı ve gün içerisinde yoğun insan sirkilasyonun bulunduğu Toptancı Haline özel bir dezenfeksiyon programı uyguluyor. Salgın döneminde şehir genelinde yürüttüğü ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına, halk sağlığına doğrudan etki eten yerlerde de devam ettiklerini belirten yetkililer halkın sağlıklı gıda tüketimini sağlamalarına büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Yetkililer, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ürünler tüketmeleri bizler için önemli. Bu nedenle meyve ve sebzenin dağıtımının yapıldığı yerlerinde temiz ve hijyenik olması gerekmekte. Özellikle bu salgın döneminde evimizin mutfağına giren meyve ve sebzelerinin satışının yapıldığı toptancı haline daha fazla önem vererek burada ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir