En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Seçim bazlı çalışma

AK Parti Teşkilatı, İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığında Seçim Bazlı Çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında teşkilat yöneticileri mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıyorlar.
Bu haber 677 kere okunmuş. 22.02.2019 Cuma 09:20

KAPI KAPI GEZİYORLAR

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığındaki teşkilat, dikkat çekici seçim stratejileri ile adından sıklıkla söz ettiriyor. Teşkilat, Seçim Bazlı Çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında başta İl Başkanı Nuh Dağdelen olmak üzere, tüm teşkilat üyeleri, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıyorlar. Üzerinde AK Parti ve Mehmet Saygılı’nın seçim mesajlarının yer aldığı bez torbaları mahallelerde dağıtan ekip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletiyor.

 

FARK YARATAN ÇALIŞMA

Seçim çalışmasını farklı bir yöntemle yürüten ve seçmene temas etme maçı güden İl Teşkilatı, bu yeni çalışma ile dikkatleri üzerine çekiyor. Adeta çalmadık kapı bırakmayan AK Parti Teşkilatı, diğer çalışmalarla birlikte seçime kadar bu çalışmayı da yürütecek. Fark yaratan çalışmalarla ilgi gören İl Başkanı Nuh Dağdelen ve ekibi, bu çalışma ile seçmenle birebir temas kurma imkanı buluyor. Zaman zaman renkli görüntülerin de yaşandığı çalışma vatandaşların da ilgisini çekmeyi başarıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir