En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Seçim mesajı yayınladı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne sayılı günler kala Kırıkkale kamuoyuna seçim mesajı verdi.
Bu haber 603 kere okunmuş. 27.03.2019 Çarsamba 20:51

DAĞDELEN MESAJ YAYINLADI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne artık sayılı günler kaldı. Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek. AK Parti Teşkilatı, aylardır Kırıkkale’de yerel seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde yürüttü. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Pazar günü yapılacak seçim öncesinde Kırıkkale kamuoyuna yerel seçime yönelik önemli mesajlar içeren bir açıklama yaptı ve seçim mesajında bulundu.

 

ÖNEMLİ BİR BEKA MESELESİ

Bu seçimin gerçek anlamda önemli bir beka seçimi olduğuna işaret eden Başkan Dağdelen, “Pazar günü hepimiz sandık başına giderek hür irademizi ortaya koyup bir tercihte bulunacağız. Bu seçim baştan beri söylediğimiz gibi aslında gerçek bir beka sorunudur. Beka derken kastımız iktidarı devirmek ve Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen kimi şer odakları, iç ve dış mihraklar yerel seçimi fırsat olarak görmektedirler. Bu seçimde AK Partimizi zayıflatarak bu emellerine ulaşmak istemektedirler. Ama milletimizin azmi ve dirayeti ile inşallah bunu başaramayacaklardır. Yani bekadan kastımız budur” dedi.

 

ŞER ODAKLARINA KARŞI MÜCADELE

AK Parti’nin Türk Milleti için bir kutlu dava olduğuna dikkat çeken Başkan Dağdelen, “AK Parti Türk Milleti için bir kutlu davadır. Bu kutlu davada 17 yıldır beraber yürüyoruz. Bu kutlu dava ile şehirler inşa ettik, ülkemizi ve milletimizi ihya ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Çünkü, illerimiz ve ülkemiz kalkındıkça şer odakları bundan rahatsız oluyorlar. Buna engel olmak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koyuyorlar. Biz de milletimizin ferasetine güvenerek şer odaklarına karşı gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

MİLLİ İRADENİN SESİDİR

AK Parti’nin gücünü milletten almış milli iradenin sesi olduğunu ifade eden Başkan Dağdelen, “AK Partimiz Türkiye’yi yenilemek, daha güçlü hale getirmek için yeni bir sisteme adım attı. Elbette ki bundan da rahatsızlık duyanlar var. Bütün bunları bir kenara bırakmak, Türkiyemizi güncelleyerek güçlendirmek, ulusal ve uluslar arası şer odaklarına güçlü bir mesaj vermek için şimdi önümüzde güzel bir fırsat var. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi bunun için önemli bir eşik olacaktır. Unutulmamalıdır ki AK Parti gücünü milletten alan, milli iradenin sesidir” dedi.

 

SORUNSUZ BİR SEÇİM YAŞADIK

Kırıkkale’de sorunsuz ve tatlı bir rekabet içeren seçim süreci yaşadıklarını belirten Başkan Dağdelen, “Kırıkkale’de güzel bir seçim atmosferi yaşadık. İl merkezinde tüm mahallelerimizi ziyaret ettik. Sandık Bazlı Seçim çalışması ile adeta kapı kapı dolaştık. Tüm bireylerimize ulaşma gayretinde olduk. İlçe beldelerimizde de aynı çalışmayı yürüttük. Ziyaretlerimizde aldığımız mesajlar bizleri ilerisi için çok memnun etti. Değerli Kırıkkaleli hemşehrilerimize bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

 

GÖNÜŞ İŞİ İLE DEVAM

Kırıkkale’ye yönelik özel açıklamalarda da bulunan Başkan Dağdelen, “Biz Kırıkkale’de tüm belediyelerde AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam etmek için yola çıktık. İl merkezi, ilçeler ve beldelerimizde AK Parti bayrağının dalgalanmaya devam edeceğine inanıyoruz. Kırıkkalemizi daha gelişmiş hale getirmek için AK Partimiz 17 yıl boyunca büyük yatırımlar yaptı. Şehirlerimizi yaşanabilir hale getirmek için güzel çalışmalara imza atıldı. Bunlara yeni dönemde de devam edeceğiz inşallah. Çok kıymetli hemşehrilerimizden istirhamımız bu seçimin bir beka meselesi olduğunu bilerek ve yerelde hizmet akışının kesintiye uğramamasını düşünerek sandık başına gitmeleridir. Hizmetlerimiz ve çalışmalarımız aksamasın. Belediyecilik gönül işidir. Gönül işi ile hep birlikte yolumuza devam edelim. Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin ilimize, ülkemize ve tüm milletimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz” deyi konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir