En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Seçim toplantısı

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleştirilen “ Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı” na katıldı.
Bu haber 1000 kere okunmuş. 07.05.2018 Pazartesi 13:58

GENİŞ KATILIM OLDU

Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde düzenlenen toplantıda, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdür Vekili Erhan Gülveren, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Tuğamiral Bülent Olcay, bazı daire başkanları ile Aksaray, Ankara, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Sivas, Tokat, Yozgat, Zonguldak il valileri, emniyet müdürleri ve jandarma komutanları yer aldı.Toplantıda konuşan Bakan Soylu, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında alınacak güvenlik önlemlerinin istişare edileceği bölge toplantılarının ilkini bugün yaptıklarını söyledi.

 

VALİLERE BİLGİ VERİLDİ

Seçimlerin halkın seçimi olduğuna işaret eden Soylu, "İçişleri Bakanlığı olarak bizim görevimiz, vatandaşımızın özgür iradesini sağlıklı bir şekilde, herhangi bir aksiliğe veya güvenlik zafiyetine meydan vermeden sandığa yansıtabileceği ortamı temin edebilmektir. Görevimiz budur. Bu itibarla bilgimiz ve tecrübemiz ne seviyede olursa olsun, tedbiri elden bırakmamak gerektiği düşüncesiyle bu toplantıları düzenledik." diye konuştu.Söz konusu toplantıların 11 Mayıs'ta sona ermiş olmasını planladıklarını belirten Bakan Soylu, konuşmasının devamında seçim güvenliği ile ilgili konulara değindi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir