En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sefer bizden, Zafer Allah’tan

Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarından Recep Zafer Tekin, hafta içinde görevinden istifa ederek, Bahşılı Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatında bulundu.
Bu haber 2830 kere okunmuş. 12.11.2018 Pazartesi 11:34

İLÇE BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI

İsmi uzun zamandır Bahşılı Belediye Başkan Adaylığı için geçen Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarından Recep Zafer Tekin, hafta içinde görevinden istifa ederek, önceki gün Bahşılı Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatında bulundu. Tekin, müracaatı için kalabalık bir toplulukla Bahşılı AK Parti İlçe Başkanlığı’na geldi. Tekin’e yakın akrabası olan televizyon sunucusu İkbal Gürpınar da eşlik etti. İlçe Başkanı Güner Taş’ın da hazır bulunduğu toplantıda Tekin başvurusunu yaparken, Taş, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

GÜRPINAR DA KATILDI

Gürpınar’ın babası Murtaza Dönmez’in hayır duası ile başlayan müracaat toplantısında Dönmez, Tekin’e hayırlı hizmetler yapabilmesi için dua etti. Ardından İkbal Gürpınar, “İstiyoruz ki Bahşılı hak ettiği yeri bulsun. Turizm cenneti olsun, ticaret gelişsin, ilçe canlansın. İşi ehline vermek gerekir. Halamın oğlu diye söylemiyorum, Bahşılı için en iyisini yapacağına, bu görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

 

GÖREVE TALİP OLDUK

Gürpınar’a teşekkür eden Recep Zafer Tekin, hayırlı bir yola çıktıklarını belirtti ve “sefer bizden, zafer Allah’tan” dedi. Tekin, müracaat toplantısında yaptığı konuşmada hem niyetini belirtti ve hem de kısaca Bahşılı için neler yapacağını anlattı. Tekin, “2009’da ilk yarısını yaptığımız maçın ikinci yarısı için davetiniz üzere geldik. Allah’ın izniyle bu kez seçimi alacak mıyız… Biz hizmetkarınız olmaya razıyız. Sefer bizden, zafer Allah’tan. Büyüklerimiz uygun gördüler, resmi müracaatımızı yaptık. Allah izin verirse Bahşılı’yı beraber ayağa kaldırarak unutulmayacak hizmetler için bu göreve talip olduk.

 

BAZI PROJELERİNİ AÇIKLADI

Bahşılı’nın çok büyük rezervleri var. Bunlarla ilgili çalışmalar yaptık, yapıyoruz. Mesela termal rezervleri var. Jeotermal bir tesis kurmak mümkün. Projelerimiz arasında bu var. İçme suyu için 10 bin kişiye yetecek tatlı su projemiz var. Kızılırmak kenarında güzel bir alabalık tesisi ve restoranı olabilir mesela. Çünkü Kırıkkale, Yahşihan ve diğer bölgeler tıkandı. Burası bir oksijen deposu olabilir. Daha bir çok projemiz var. Bunlar sadece bir kısmı. Bunlar için talip olduk ve müracaatta bulunduk. Allah izin verirse hep beraber çalışacağız” dedi.

 

İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Tekin, ilçe başkanlığındaki müracaat toplantısının ardından beraberindekilerle birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na geçti. Burada da İl Başkanı Nuh Dağdelen ile görüşen Tekin, hayırlı bir iş için yola çıktıklarını belirtti. Tekin’in müracaat evrağını teslim alarak imzalayan İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Sayın Tekin’e hayırlısını diliyoruz. Allah yardımcısı olsun” dedi. Dağdelen’e teşekkür eden Tekin, hep birlikte hayırlı işler için çaba göstereceklerini vurguladı ve teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir