En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehit anasına ziyaret

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "Anneler Günü" kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vali Sezer, eşi Canan Sezer ile birlikte...
Bu haber 247 kere okunmuş. 10.05.2021 Pazartesi 17:50

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "Anneler Günü" kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vali Sezer, eşi Canan Sezer ile birlikte, 1992 yılında şehit olan Jandarma Astsubay Türker Güçlütürk’ün Bağlarbaşı Mahallesinde ikamet eden annesi Hatice Güçlütürk’ü evinde ziyaret etti.

 

 

ZİYARET ETTİLER

Şehidimizin annesi ile bir süre sohbet eden Vali Sezer, "Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir.  Bu özel günde, şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ediyoruz. Vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi. Buradan, 2015 yılında Şehit olan Polis Memuru Mustafa Nohut’un Bağlarbaşı Mahallesinde ikamet eden annesini ziyaret eden Vali Sezer, Şehidimizin annesi Münevver Nohut ile bir süre sohbet ederek Anneler Gününü kutladı. Şehitlerimizin anneleri Münevver Nohut ve Hatice Güçlütürk, Anneler gününde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Yunus Sezer’e ve eşi Canan Sezer’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler.

 

HEDİYE VERDİLER

Daha sonra  engelli iki evladı bulunan Gülcan ailesini ziyaret eden Vali Sezer, sürekli rahatsızlığı olan, özel bakım gerektiren çocuklara sahip olan ailelerin, özellikle annelerin fedakârlığına dikkat çekerek “ Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, karşılıksız sevginin, merhametin yegâne kaynağı annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum “ dedi. Günün son ziyaretini, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kayıtlı 78 yaşındaki Mülküye Bozer’i, Selim Özer Mahallesindeki ikametinde ziyaret ederek gerçekleştiren Sezer çifti, Bozer’in Anneler Günü’nü kutladı. Sezer çifti, ziyaretleri sırasında annelerimize çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir