En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehit annesine ziyaret

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ‘Anneler Günü´ dolayısıyla şehidimiz Kara Havacı Binbaşı Ahmet Duman´ın annesi Hatice Duman´ın elini öperek, anneler gününü kutladı.
Bu haber 240 kere okunmuş. 09.05.2022 Pazartesi 18:30

VALİ ZİYARET ETTİ

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ile birlikte 2013 yılında askeri helikopterin düşmesi sonucu Şehit olan Kara Havacı Binbaşı Ahmet Duman´ın baba ocağını ziyaret etti. Şehit annesi Hatice Duman´ın elini öperek, anneler gününü kutlayan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin anneleri başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun”

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında ise Vali Tekbıyıkoğlu, “Yeryüzündeki en kutsal görevi yerine getiren, bizleri hesapsız bir fedakârlıkla büyüten, hayatımız boyunca katıksız ve duru bir sevgiyle bağlandığımız,  hoşgörü ve sevginin timsali olan annelerimiz, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlığımızdır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında, aile ve toplum hayatlarımızın oluşmasında en etkili ve en yüce varlıklarıdır.

 

MESAJ VERDİ

Ailesi, ülkesi ve milleti için yaptığı fedakârlıklarla; sosyal ve ekonomik alanda önemli roller üstlenen, toplumumuzun yapısını güçlendirip şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan annelerimiz her türlü takdiri hak etmektedirler. Tarihte iz bırakan kahraman annelerimizi minnetle yâd ediyor, yanımızdayken sonsuz huzur bulduğumuz ve dertlerimizi unuttuğumuz, dünyanın en kutsi görevini üstlenen annelerimizin Anneler Günü´nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir