En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehitlere dua etti

Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, “18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerini Anma Günü” kapsamında Kırıkkale Şehitliği’ni ziyaret ederek dua etti.
Bu haber 764 kere okunmuş. 18.03.2019 Pazartesi 19:27

TEKİN ŞEHİTLERE DUA OKUDU

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan adayı Recep Zafer Tekin Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl dönümü dolayısıyla beraberindekilerle birlikte Şehitliği ziyaret etti. Tekin, buradaki törene katılırken, şehitler için de dua okudu.  Şehitlik ziyaretinde saygı duruşu, İstiklal Marşı ile tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu. Belediye Başkan Adayı Tekin, şehit kabirlerini bir bir ziyaret ederek şehit ailelerine de taziyelerde  bulundu.

 

ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Tekin burada yaptığı konuşmada, “Bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla  anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” dedi. Şehitlik ziyaretine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kırıkkale Belediye 1. sıra meclis üyesi adayı, terörle mücadele Gazimiz  Yusuf Baran, terörle mücadele Gazimiz Süleyman Kaçar, diğer gazilerimiz, şehit aileleri ve AK Gençlik üyeleri katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir