En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehitlerimiz anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve Şehitlerimizin aileleri tarafından organize edilen programlar ile Şehitleri anılmaya devam ediliyor. İlk program Şehidimiz Osman Yıldırım kardeşimizin kabini ziyaret ile başla
Bu haber 391 kere okunmuş. 30.07.2019 Salı 09:19

ANMA TÖRENİ YAPILDI

Siirt –Eruh Karayolunun 10.kilometresinde PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri 1 ton ağırlığındaki patlayıcıyı uzaktan kumanda ile patlatmaları sonucu 27 Temmuz 2016 tarihinde Şehitlik Mertebesine ulaşan Piyade Uzman Çavuş Osman Yıldırım kardeşimiz Şehadetinin 3.yılında Yahşihan İlçe mezarlığındaki kabri başında dualarla anıldı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın da katıldığı programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehidimiz hakkında bilgi verilmesinden sonra Yahşihan Merkez Cami İmam Hatibi Bahattin Karatop tarafından okunan Kur’an ve Kırıkkale Merkez Bağış Cami İmam Hatibi Murat Çiğdemtepe tarafından yapılan dualarla Şehidimiz Osman Yıldırım Yahşihan İlçe mezarlığında kabri başında anıldı.

 

DUALAR EDİLDİ

Osman Yıldırım kardeşimizin kabrinin ziyaretinden sonra 26 Temmuz 2015 tarihinde Şehitlik Mertebesine ulaşan Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri kardeşimizin Kırıkkale Merkez Yenimahalle mezarlığında Kabrini ziyaret ile devam etti. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehidimiz Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri hakkında bilgi verilmesinden sonra Bağış Cami İmam Hatibi Murat Çiğdemtepe tarafından okunan Kur'an ve yapılan dualarla 26 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul İli Gazi Mahallesinde PKK terör örgütü ile girilen silahlı çatışma sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan Şehidimiz Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri kabri başında anıldı.

 

RUHLADI ŞAD OLSUN

Kırıkkale Merkez Yenimahalle mezarlığında 24 Şubat 2016 tarihinde Şehitlik Mertebesine ulaşan Uzman Jandarma Çavuş Altan Çamkara kardeşimizin de kabri ziyaret edilmesinden sonra Şehidimiz Muhammet Fatih Sivri kardeşimiz anısına Ailesi tarafından Dernekte Şehit - Gazi ailelerine ikram edilen yemek programı ile devam etti. Yemek programında Bağış Cami İmam Hatibi Murat Çiğdemtepe tarafından okunan Kur'an ve yapılan dualarla Şehidimiz Muhammet Fatih Sivri ve bütün Şehitlerimiz bir kez daha anıldı. Ruhları Şad,Mekanları Cennet Olsun.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir