En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şeker Dede uğurlandı

3 Şubat Perşembe günü yaşamını yitiren Şeker Dede olarak bilinen Abdül Fettah Piliç Kırıkkale Osman Gazi Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.
Bu haber 277 kere okunmuş. 04.02.2022 Cuma 17:31

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Şair, Eğitimci ve Yazar Abdül Fettah Piliç son yolculuğuna uğurlandı. Osman Gazi Mahallesinde ikamet eden Merhum Piliç’in cenaze namazı Osman Gazi Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınarak Yuva Mezarlığına defnedildi. Cenazeye Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, MHP İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, öğretmenler, şairler, yazarlar ve çok sayıda Kırıkkaleli vatandaşlar katıldı. 

 

ÖNEMLİ ESERLER BIRAKTI

Erzurum’dan Kırıkkale’ye gelerek uzun yıllar öğretmenlik görevi yapan ve daha sonra fırın açarak özel sektörde hizmet verdikten sonra emekliliğe ayrılan Piliç, uzun yıllar yazdığı şiirler ile okuyucularına adeta ışık tuttu.  Çok sayıda eseri yazarak okuyucularıyla buluşturan Piliç, 2021 yılında yazdığı “Dert Ortağım Kırıkkale” adlı eseriyle de çok sayıda Kırıkkaleli vatandaşın beğenisini toplamıştı. 93 yaşında hayata gözlerini yuman Şeker Dedemiz Abdul Fettah Piliç’in cenazesi dualarla toprağa verildi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir