En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sel perişan etti!

Kırıkkale'de akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 1 saat boyunca devam eden gök gürültülü sağanak nedeniyle kentte su baskınları yaşandı. Millet ve Atatürk Bulvarı trafiğe kapatılırken belediyeye ait otoparkın alt geçidi sel sularıyla doldu.
Bu haber 928 kere okunmuş. 08.05.2018 Salı 12:25

MİNİBÜS KURTARILDI

Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış dolayısıyla Kırıkkale kent merkezinde Zafer, Hürriyet ile  Ankara  caddelerinin yanı sıra Millet ve Atatürk Bulvarı sel sularına karşı önlem olarak trafiğe kapatıldı. Bu arada, Millet Bulvarı üzerinde bulunan Belediye ait otoparkın alt geçidinin sel sularıyla dolması nedeniyle bir minibüs suların içinde kaldı. Minibüs,  belediye  ekiplerinin uzun süren çalışması sonucunda bulunduğu yerden çıkartıldı.

 

ÖNLEMLER ALINDI

Kırıkkale'nin Yaylaçık, Çallıöz, Gündoğdu, Osman Gazi, Sanayi ve Yenimahalle'de  bodrum  ve otoparklar sular altında kalırken vatandaşlar ve belediye ekipleri tarafından temizlendi. Karayollarında ise, sel sularının trafik kazalarına yol açmaması için önlemler alındı. Su baskınlarında ölen ya da yaralanan olmazken, bazı ev ve iş yerlerinde ise maddi hasar meydana geldi.

 

PERİŞAN ETTİ

Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış dolayısıyla  Kırıkkale  kent merkezinde Zafer,  Hürriyet  ile    Ankara  caddelerinin yanı sıra Millet ve    Atatürk  Bulvarı sel sularına karşı önlem olarak  trafiğe kapatıldı. Bu arada, Millet Bulvarı üzerinde bulunan Belediye ait  otoparkın alt geçidinin sel sularıyla dolması nedeniyle  bir minibüs suların içinde kaldı. Minibüs,  belediye ekiplerinin uzun süren  çalışması  sonucunda bulunduğu yerden çıkartıldı.

BODRUM KATLARI SU BASTI
Kırıkkale'nin Yaylaçık, Çallıöz,  Gündoğdu,  Osman Gazi, Sanayi ve  Yenimahalle'de Bodurum ve otoparklar sular altında kalırken vatandaşlar ve belediye  ekipleri tarafından temizlendi. Karayollarında ise,  sel sularının trafik kazalarına yol açmaması için  önlemler alındı. Su baskınlarında ölen ya da yaralanan olmazken,  bazı  ev ve iş yerlerinde ise  maddi hasar meydana geldi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir