En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sen yürü Bahşılı yürüsün

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’in başlattığı Cuma geleneği devam ediyor. Bahşılı sakinleri yine Tekin’le birlikte Cuma Namazı çıkışında yürüyüş yaptılar.
Bu haber 710 kere okunmuş. 22.03.2019 Cuma 19:41

CUMA GELENEĞİ TEKRARLANDI

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde yerel seçimler bir hayli hareketli ve heyecanlı geçiyor. Dinamik bir seçim atmosferinin yaşandığı ilçede her Cuma günü olduğu gibi bu Cuma günü de gelenek devam etti. Tekin’in başlattığı gelenek, Cuma Namazının ardından seçim bürosuna kadar yürüyüş yapmak. Artık bu geleneği her hafta tekrarlayan Tekin taraftarları gibi rakip adaylar da yapıyor. Her Cuma olduğu gibi bu Cuma da aynı gelenek tekrar edildi. Camiden seçim bürosuna kadar kalabalık eşliğinde gelen Tekin, burada ilçe sakinlerine hitap etti.

 

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIZ

Tekin, “Sizlerle birlikte ilçemizi arzu ettiği yere taşımak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Desteğiniz bizi hem onurlandırıyor ve hem de gururlandırıyor. Bunun için müteşekkiriz. Herkes emin olsun ki, burada herkese kapımız açık olacak, herkesin başkanı olacağız” dedi. Kalabalık zaman zaman “Sen yürü ardından Bahşılı yürüsün” sloganları atarak Tekin’e desteğini gösterdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir