En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sergi açıldı

Kırıkkale, Anadolu Lisesi öğrencileri eğitim-öğretim yılı başından beri hazırladıkları “Yeşilçam” yağlı boya sergisi ve Türk Halk Müziği konseri ile beğeni topladılar.
Bu haber 1230 kere okunmuş. 10.05.2018 Perşembe 12:55

ÇOK GÜZEL HAZİNELER

Kültür Merkezi salonunda 55 fotoğrafın yer aldığı yağlı Boya sergisinde Yeşilçam ın halen hayat da olanlar ve rahmetli olanların bir birinden güzel yağlı boya fotoğrafları ayrı bir güzellik katarken sergiyi gezen yöneticiler öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederken Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi “Harika bir fotoğraf sergisi her biri bir birinden güzel, her biri ayrı bir özel,  Bu anlamda öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.  Bu çocuklar sadece akademik anlamda değil,  sanatda da, sporda da ilerleyecekler. Burada çok güzel hazineler olduğunu görüyoruz. Bizde bu cevherleri topluma pırlanta olarak sunacağız” dedi.

 

KONSERE BÜYÜK İLGİ

Kültür Salonundaki konser öncesi okul müdür vekili Mehmet Karakoç yaptığı konuşmada “Sanat hayatın ayrılmaz bir parçası olduğuna inandığımız aynı amaç ve sözlerle birlikte olduğumuz. Mutlu yüzlerle, gülen gözlerle ve sevgi dolu kalplerin bir arada olduğu okulumuz müzik ve  resim alalarında kökleşmiş eğitim kurumu olma yolunda ilerleyen okulumuz özel olarak yıl sonu konserine hazırlanmıştır” diye konuştu. Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni şef Seda Şimşir yönetiminde çok sesli koronun konseri salonu dolduran tarafından alkış yağmuruna tutulurken beğeni topladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir