En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sert eleştiriler yapıldı

İyi Parti Kırıkkale yerel yönetimler Başkanı Cahit Dinç, Kırıkkale İYİ Parti binasında basın açıklamasında bulundu.
Bu haber 931 kere okunmuş. 30.10.2020 Cuma 18:11

İyi Parti Kırıkkale yerel yönetimler Başkanı Cahit Dinç, Kırıkkale İYİ Parti binasında basın açıklamasında bulundu. Dinç, "Bilindiği üzere Kırıkkale Belediyesi’ni 4 dönemdir Ak Parti yönetmektedir. Fakat bu uzun dönem zarfında Kırıkkale halkını ilgilendirecek ve halkın faydasına olan hiçbir hizmet ve faaliyet yapılmamıştır” dedi.

 

 

SERT ELEŞTİRİLER

Dinç pqartideki açıklamasında, "Kırıkkale İYİ Parti İl Başkanlığı olarak Kırıkkale ,ilçe ve belde belediye hizmetleri üzerindeki çalışmalarımızı değerlendirmek ve kamuoyunu bilgilendirmek üzere bu toplantıyı düzenlemiş bulunuyoruz. Bilindiği üzere Kırıkkale Belediyesi’ni  4 dönemdir Ak Parti yönetmektedir. Fakat bu uzun dönem zarfında Kırıkkale halkını ilgilendirecek ve halkın faydasına olan hiçbir hizmet ve faaliyet yapılmamıştır.Göstermelik yapılan birkaç park ise halkın gerçek ihtiyacını karşılamaktan çok uzaktır. Şehrimizde hiçbir sosyal ,kültürel faaliyet ve etkinlikler yapılmamış, halkımız  bu faaliyetlerden mahrum bırakılmıştır. Başka il’lerde örneği olmayan ucube köprüler ise ihtiyaca tam cevap vermemektedir. Caddelere yapılan aydınlatma  direkleri artık kullanılmamakta  olup, bu direklere saksıda çiçek asılmaktadır. Şehrimizin  parası boşuna heba edilmiştir. Kırıkkale’mizi ilgilendirecek ana meseleler dururken Bağdat Köprüsü girişinde bulunan ve şehri simgeleyen beton bloklar üzerindeki silah ve kartal figürleri sökülmüş olup, ne amaçla söküldüğü ise bilinmemektedir. Su boruların çok eski olması  dolayısı ile çeşmelerden küflü su akmakta olup; bu suyu içmek bir yana abdest dahi alınamamaktadır.

 

ÇALIŞMA YAPILMADI

Kanal ve su arıza ekiplerinin yetersizliğinden dolayı sürekli oluşan arızalarla vatandaş mağdur edilmektedir.  Su patlakları ve tamiri için ana caddelerde açılan çukurların üzeri uzun süre kapatılmayıp atıl bırakıldığı için yayalar ve araçlar için tehlike oluşturmaktadır. Su Arıtma tesisine filtre alınamadığından vatandaş sağlıklı su tüketimi yapamamaktadır. Buna rağmen su fiyatlarının arttırılması planlanmış ve İyi Parti meclis üyelerinin verdiği önerge sonucu fiyat arttırılması engellenmiştir. Daha sonra bu su fiyatları Ak Partili Meclis üyelerinin  teklifiyle tekrar arttırılmıştır. Yapılan yeni binalarda kapalı otopark yapılması kanunda belirtildiği gibi mecburiyet olmasına rağmen, ilgili kurumların denetim ve kontrol eksikliğinden dolayı neredeyse  hiçbir Binanın  altına otopark yapılmamaktadır. Bu durum cadde ve sokakları  araç yığını haline getirmekte, özellikle yol kenarında park edecek yer bulamayan vatandaşların  kaldırımlara park etmesi nedeniyle  kaldırımlar yürünemez hale gelmektedir.Özellikle şehir merkezine acil olarak  en az iki yere çok katlı otopark yapılması gerekmektedir. Fakat  bu konuda hiçbir çalışma yapılmamaktadır.

 

 

NEDEN BAŞLANMADI?

Mevcut olan Halk ekmek fabrikası kapatılmış, tekrar açılması hususunda  hiçbir adım atılmamıştır. Şu andaki Balıkçılar Çarşısı arkasındaki eski kömür  tevzii  yanından geçen ve açıktan akan kanalizasyonun pis kokusuna hiçbir önlem alınmamaktadır. Bu koku Cumhuriyet Meydanı’na kadar gelmektedir. Ayrıca mahalle aralarındaki su tahliye ızgaralarından çok kötü kokular gelmekte ve  halkımız çok rahatsız olmaktadır. Bu durumdan belediye yöneticilerinin neden rahatsız olmamaları anlaşılabilecek bir durum değildir.MKE eski bloklarının arsaları üzerine yapılan 560 adet konut Haziran 2020’de teslim edilmesi gerekirken neden teslim edilmemiştir? Bir diğer MKE arsasına yapılması planlanan konutlara neden başlanılmamıştır?

 

MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

Milletimiz göz boyama hizmetlerle sürekli kandırılmakta ve halkımız yokluk ve cefa altında ezilmektedir. Mevcut iktidar Belediyelerinde de durum farklı değildir. Şu anda ülkemizde ve Kırıkkale’de siyaset ve hizmet menfaat ve yandaşlar üzerinden yapılmaktadır. Menfaat üzerine dönen siyaset canavardır. Menfaat bittiğinde bu canavarlar sizi yiyecek ve etrafınızda kimse kalmayacaktır. Geçmişte bunun örnekleri çoktur. Bakın ne diyor peygamberimiz A.S.M ; mazlumun bedduası ile Allah arasında perde yoktur. Bugün mazlumların, fakir fukaraların, ezilenlerin ve çaresizlerin bedduası arşı alaya yükselmiştir. Korkun bu beddualardan.  Cefayı bal eylemek millete, sefayı bal eylemek size ve yandaşlara öyle mi? Yok öyle yağma! Dünyada artık paranın yerini bilgi alıyor. Bilginiz varsa başarırsınız. İyi Parti’nin bu işi başaracak bilgisi ve kadroları vardır ve projelerimiz ise hazırdır. Millet bizi çağırıyor” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir