En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sertifikasını yeniledi

2018 yılında dahil olduğu akreditasyon sisteminin periyodik denetimlerinden puanını artırarak başarıyla geçen Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 5 Yıldızlı Oda sertifikasını yeniledi.
Bu haber 163 kere okunmuş. 11.09.2022 Pazar 14:06

2018 yılında dahil olduğu akreditasyon sisteminin periyodik denetimlerinden puanını artırarak başarıyla geçen Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 5 Yıldızlı Oda sertifikasını yeniledi. TOBB merkezinde yapılan törenle oda adına sertifika alan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, üyelere sundukları 5 yıldızlı hizmetin tekrar tescillenmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Akreditasyon sistemi denetiminden başarıyla geçen oda borsalar sertifikalarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törenle, TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nun elinden aldılar. Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki törene; Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ile oda borsa başkanları ve üst düzey çalışanları katıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada söz konusu sertifikanın oda ve borsaların verdiği kaliteli hizmetin bir belgesi olduğunu söyledi.

 

TÖRENE KATILDILAR

Hisarcıklıoğlu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsaların kendilerini geliştirdiğini anlattı. Akredite oda ve borsaların 30'dan fazla ülkenin odaları ile proje yürüttüğünü belirten Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların aynı zamanda girişimcilere en iyi şekilde hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiğini kaydetti. Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların hizmet kalitesi anlamında, Londra, Paris, Berlin'deki oda-borsa seviyesine ulaştığını vurgulayarak, tüm dünyaya sistemi ihraç edecek konuma geldiklerini akreditasyon sisteminde yapılan değişikliklerle daha kaliteli kurumsal hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.

 

TSO EKİBİ KATILDI

Törende konuşan  Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ise, hizmet kalitesinin belirli bir standarda bağlandığını gösteren akreditasyon töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uçarmak ayrıca Oda ve borsalarda verilen akreditasyonun, hizmet kalitesini belirli bir noktaya getirmesiyle ticari hayatı kolaylaştıracağını, oda ve borsalara disiplin kazandıracağını ifade etti. Pandemi döneminin olumsuz etkilerine rağmen akreditasyon sistemi denetiminde puanını artıran sayılı odalar arasında bulunan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası adına sertifikayı Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu, Akreditasyon Sorumlusu Kübra Altıntığ ve Basın Yayın Sorumlusu İsa Sarıaydın birlikte aldılar. Üyelerine kaliteli hizmet verebilen 5 yıldızlı bir oda olmanın ve bu kaliteyi artırarak devam ettirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, amaçlarının hizmet kalitesini sürekli artırmak ve Kırıkkale’nin savunma sanayi merkezi haline gelmesi hedefine doğru büyük adımlarla ilerlemek olduğunu söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir