En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sezer AFAD Başkanı oldu

Kırıkkale’deki görev süresi boyunca önemli projeler, çalışmalar ve yatırımlara imza atan Vali Yunus Sezer AFAD Başkanı oldu.
Bu haber 281 kere okunmuş. 11.09.2021 Cumartesi 12:14

ÖNEMLİ BİR ATAMA

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e önemli bir görev verildi. Kırıkkale’deki görev süresi boyunca önemli projeler, çalışmalar ve yatırımlara imza atan Vali Yunus Sezer AFAD Başkanı oldu. Göreve geldiği 5 Kasım 2018 tarihinden itibaren çalışma azmi, şehre kattığı değerlerle Kırıkkalelilerin sevgisini kazanan Vali Yunus Sezer Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na atandı. Atama kararı Resmî Gazete de yayınlandı.

 

TEBRİK EDİLİYOR

Sezer, bir süredir sel felaketinin en yoğun yaşandığı Kastamonu Bozkurt İlçesi’nde adet bir AFAD Başkanı gibi çalışıyordu. Sezer’in yeni görevine önümüzde ki günlerde başlaması bekleniyor. Vali Sezer, görev süresi boyunca Kırıkkale’de çok önemli çalışmalar, projeler ve yatırımlara imza attı. Atama kararı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir çok kişi Vali’nin şehirden ayrılacak olmasına yönelik üzüntüsünü dile getirirken, önemli bir göreve de atanmış olmasından dolayı tebriklerini iletti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir