En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Siyasette örnek hareket

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, yine adından söz ettirecek bir uygulama ile gündemde. Başkan Altınışık, “Burası milletin makamıdır” diyerek makam odasının kapısını kaldırdı.
Bu haber 601 kere okunmuş. 13.06.2022 Pazartesi 19:29

ÖRNEK BİR UYGULAMA

Belediye başkanlığı yaptığı dönemde de makam kapısını söktürerek “Halkın kendi kapısı halka kapalı olmaz” diyen Altınışık şimdi de Kırıkkale İyi Parti İl Başkanlığındaki makam kapısını söktürdü. Siyasi çalışmaları, etkinlikleri ve açıklamaları ile sık sık gündem olan Başkan Altınışık, bu kez de örnek bir uygulama ile adından söz ettiriyor. Kırıkkale’de siyasete farklı bir anlayış getiren Başkan Altınışık’ın bu uygulaması tüm siyasilere örnek gösterilecek türden.

 

‘MAKAMIMIZ 7/24 AÇIKTIR’

Bu konuyla ilgili bilgi aldığımız İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “İyi Parti milletin partisidir. Millet kendi partisinde kapalı kapı görmek istemiyor. İl binamız yedi yirmidört saat haftanın yedi günü ayı otuz günü açıktır. İl başkanlığı makam kapısında 7/24 açık olacaktır” dedi. “İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın bu uygulaması diğer partilere örnek olur” yorumları yapılıyor.

 

MİLLETE TERCÜMAN OLUYOR

Başkan Altınışık, bu türden dikkat çeken uygulamaları, Kırıkkale’nin köy, belde, ilçe ve merkezini adım adım gezmesi, üye kayıt çalışmasında rekor kırması ile son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken en önemli siyasetçilerden biri oldu. Milletin hislerine de tercüman olan açıklamaları ile dikkat çeken Başkan Altınışık, büyük ilgi görüyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir