En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Siyasilerden tepki

Emine Bulut cinayetine siyasiler de büyük tepki gösterdi ve açıklamalarda bulurdu.
Bu haber 470 kere okunmuş. 23.08.2019 Cuma 18:15

İMAMOĞLU TEPKİLİ

Ekrem İmamoğlu'ndan Emine Bulut yorumu: Şiddetle mücadelede kadın ve çocukların yanındayız

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu, eski eşi tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut hakkında, "Bugüne kadar cinayete kurban giden tüm kadınların çığlığıydı aslında. Şiddetle mücadelede kadın ve çocukların yanındayız" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kırıkkale'de boşandığı eşi tarafından 'hakaret ettiği' bahanesiyle boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut hakkında paylaşımda bulundu.

 

ONLARIN YANINDAYIZ

İşlenen cinayette erkek şiddeti vurgusu yapan İmamoğlu, yaptığı paylaşımda, "'Ölmek istemiyorum' Bugüne kadar cinayete kurban gidentüm kadınların çığlığıydı aslında. "Anne lütfen ölme" Öksüz kalan tüm evlatların gözyaşları... #EmineBulut'u erkek şiddeti nedeniyle kaybettik. Şiddetle mücadelede kadın ve çocukların yanındayız, olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

DURDURMAK ZORUNDAYIZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da kadın cinayetlerini durdurma zorunluluğu vurgusu yaparak katilin bi an önce gerekli cezayı alması gerektiğini söyledi. Yavaş, "Kırıkkale'de eski eşi tarafından kızının yanında vahşice öldürüldü #EmineBulut... Bir annenin çaresizliği ve evladının gözlerindeki korkunun tarifi mümkün değil. Kadına yönelik cinayetleri durdurmak zorundayız. Katilin bir an önce gerekli cezayı almasını diliyorum" şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir