En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

SMMMO iftar verdi

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) her yıl olduğu gibi bu yıl ramazan ayında da geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde meslektaşları ile bir araya geldi.
Bu haber 254 kere okunmuş. 25.04.2022 Pazartesi 19:05

İFTAR PROGRAMI

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir kurulu üyeleri, davetlilerle yakından ilgilendi. SMMMO Başkanı Ferman Aldemir,  yaptığı konuşmada, her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde meslektaşları ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Ferman Aldemir,  “Pandemiden dolayı dünya ülkeleri ve ülkemiz başta olmak üzere bir çok toplu organizasyonlar yasaklanmıştı. Pandemi döneminde maalesef iftar programı yapamadık. Ancak şimdi tekrar bu mübarek ramazan ayının iftarında sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ramazan ayı sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Mesleğimizin, birileri tarafından değil bizzat kendimiz tarafından iyi bir seviyeye getirileceğinin ve mesleğimize gerekli saygınlığı kazandırmanın yine kendi elimizde ve birliktelikte olduğunun bilinmesinde fayda olacağını düşünmekteyim” dedi.

 

 

 

DAYANIŞMA ÇABASI

Aldemir, “Dayanışma, yardımlaşma ve birlikte olmak ve fikir almak, insanı asla yolda bırakmaz.” Bizler aynı görevi yapıyoruz. Aynı sorunları yaşıyoruz. Bu yüzden dayanışmaya önem vermemiz gerekmektedir. Son yıllarda yaşanan pandemi olayında sağlıkçılardan sonra en çok pandemiye meydan okur gibi çalışıp ekonomiye katkıda bulun bizlerin sesine kulak verilmelidir. Serbest muhasebeci ve Mali Müşavirler ekonominin işleyişinde en önemli görevleri üstlenmektedir. Meslektaşlarımızın karşılaştığı sorunları çözmek ekonomideki sorunları bir nebze olsun hafifletmek anlamına gelecektir. Özellikle mücbir sebep ve tahsilat sorununu dayanışma içinde çözmeliyiz. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın ve özellikle de mecliste bulunan Mali müşavir vekillerin gittikleri yeri unutmamalarını muhasebecilerin ve Mali Müşavirlerin sesine kulak vermesini ve sorunlarının çözümü için harekete geçmesini temenni ediyorum. Her sektörde KDV indirimine gidildiğini ama biz mali müşavirlerin KDV indirimini göz ardı etmelerini istemiyoruz. Bu duygularla sözlerime son verirken bu güzel akşamda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir