En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sorun çözülemedi

KIRIKKALE'de önceki gün sabah saatlerinden şehir şebekesini besleyen ana boruda meydana gelen patlak şehri susuz bıraktı. Susuzluk devam ediyor.
Bu haber 247 kere okunmuş. 28.07.2021 Çarsamba 17:59

EKİP ÇAĞRILDI

KIRIKKALE'de önceki gün sabah saatlerinden şehir şebekesini besleyen ana boruda meydana gelen patlak şehri susuz bıraktı. Susuzluk devam ediyor. Ekipler arızayı gidermeye çalıştı ama sorun giderilemedi. Sorunun çözüldüğü düşünülerek şehre su verileceği açıklanmıştı. Ancak kesinti devam ediyor, sebebi ise yeniden arıza olması. 1600'lük boruda meydana gelen patlakta yapılan ilk tespitte yaşanan su sızıntının yer altına doğru yayıldığı görülmüş sızıntı bölgesindeki suyun tahliyesinin tamamlanmasıyla birlikte ana boruda onarım çalışmalarına başlandı.

 

ELEŞTİRİLER YÜKSELDİ

Yaklaşık 3 saat sürmesi beklenen onarım ardından, akşam saatleri itibari ile tekrar şebekeye su verilmesi bekleniyordu ancak su gelmedi. Bazı mahallelere su geldiği bildirildi. Fakat arıza tekrar yaşanınca Ankara’dan bir ekip çağrıldığı öne sürüldü. Suyun belirsiz bir süre daha gelmeyeceği ileri sürülüyor. Sosyal medyada bir çok kiyi durumu eleştirdi. Belediyenin kendi imkanları ile sorunu çömememiş olması eleştirilere yol açtı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir