En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sorun olmayacak

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi odası ve Eximbank İç Anadolu Bölge Müdürlüğü organizasyonunda ilimizde ihracat...
Bu haber 262 kere okunmuş. 16.03.2022 Çarsamba 19:17

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi odası ve Eximbank İç Anadolu Bölge Müdürlüğü organizasyonunda ilimizde ihracat yapabilecek firmalar ile halen ihracat yapan firmalara yönelik kredi ve sigorta programlarını tanıtıcı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

 

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda Eximbank tarafından sağlanan destekler oda üyesi firmalara anlatıldı. Türk Eximbank Bölge Müdürü Funda Baydar tarafından yapılan sunumda Eximbank’ın statüsü, amaçları, performansı, finansman programları, kredi kullandırma şartları,  kredilendirme süreci, alacak sigortası, uluslararası krediler gibi konular detaylarıyla anlatıldı.

 

GAYRET GÖSTERİLECEK

Toplantıya başkanlık eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, sunum sonrası yaptığı konuşmada ilimizde hayata geçirilecek iki önemli projeyi ilk kez duyurdu. Valilik tarafından hazırlanan Ortak Makine Parkı Projesi ile sanayicilerin üretim alanında ihtiyaç duydukları makineleri şehir dışında aramak yerine ilimizde diğer işletmelerde bulunan makinalardan yararlanmalarının sağlanacağını söyledi. Bir diğer proje olan İhracat İstihbarat Merkezi ile ihracatçı firmaların Pazar arama sorununun çözüleceğini ifade eden Vali Tekbıyıkoğlu, ilimizin ihracat rakamlarının artması için gereken gayreti göstereceklerini söyledi.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak öncelikli hedefin ilimizin ihracat potansiyelini artırmak olduğunu ifade eden Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ise, Eximbank tarafında verilen desteklerin pandemi döneminde sıkıntı yaşayan sanayiciler için oldukça faydalı olduğunu belirterek, Sanayici ve işadamlarını Türk Eximbank destekleri konusunda bilgilendirmek ve sanayicilerimizin sorunları ile çözüm önerileri hakkında istişarede bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir