En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sosyal çalışma programı

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Kamu hizmetlerine katılımlarını teşvik etmek ve mesleki tecrübelerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla “Sosyal Çalışma Programı” başlatıldı.
Bu haber 449 kere okunmuş. 24.07.2019 Çarsamba 11:28

MESLEKİ TECRÜBELERİNİ GELİŞTİRMESİ

Kamu hizmetlerine katılımlarını teşvik etmek ve mesleki tecrübelerinin geliştirilmesine katkı sağlamak için başlatılan “Sosyal Çalışma Programımızdan Kırıkkale Üniversitesinde yararlanmaya hak kazanan gençlere bilgilendirme toplantısı, Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Hüseyin Baysal ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğünden Sayman Boran Yıldırım tarafından yapıldı.

 

 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK

Sosyal Çalışma Programları, üniversite öğrencilerinin bir yandan kamu kurumlarında toplumsal faydası olan işlerde çalışabilecekleri, diğer yandan mesleki niteliklerini geliştirebilecekleri programlardır. Program düzenlenebilecek alanlar, Doğanın korunması. Kültürel mirasın restorasyonu, korunması ve tanıtılması. Kütüphanelerin bakımı ve düzeni. Kamu kurumlarının kültürel ve sosyal hizmetlerinin desteklenmesi. Sosyal Çalışma Programları, İŞKUR işbirliği ile kamu kurumlarında uygulanır. Açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç olmak üzere bütün yükseköğretim öğrencileri katılabilir. Ancak katılamayacağı belirtilen eğitim düzeylerinin yanısıra kişinin aktif bir lisans veya önlisans kaydının olması durumunda programlara katılım mümkündür” ifadesine yer verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir