En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sosyal harita çalıştayı

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Proje İnovasyon Eğitim Derneğinin (PİED) katkılarıyla Kırıkkale Sosyal Harita Çalıştayı gerçekleştirildi.
Bu haber 102 kere okunmuş. 03.06.2024 Pazartesi 18:26

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞTAY

Çalıştaya Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurdagül Erdem, Kırıkkale Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Servet Fırat, Proje İnovasyon Eğitim Derneği Başkanı Barış Gümüşbaş, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, Kırıkkale İl Göç İdaresi Müdürlüğü personeli, Kırıkkale Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

7 AYDIR DEVAM EDİYOR

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Proje İnovasyon Eğitim Derneği Başkanı Barış Gümüşbaş, “ T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün desteğiyle 7 aydır projemizi yürütüyoruz. Projemizde 1300 kişiye ulaştık ve sertifikalı eğitimler verdik. İklim değişikliği, okur-yazarlık, yapay zekaya giriş, geleceğin meslekleri, kariyer yönetimi, başarı, iş birliği, liderlik, sürdürülebilir yenilikler gibi konularda eğitimler verdik. Avrupa Birliği ve Erasmus, uluslararası fonlar ve kalkınma ajansları, TÜBİTAK gibi kurum ve kuruluş ve derneklere gönüllü olarak yardım ettik.

 

SERTİFİKA VERİLECEK

Siz değerli öğrencilerimizden de projeyle ilgili yardıma ihtiyacınız olursa yanınızdayız. Sağlık Bilimleri Fakültemize çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir çalıştay hazırladık. Bugün burada önemli olan yeni projelere yelken açabilmek. İlimizin yerel dinamiklerini harekete geçirerek, sosyal ve kültürel güzel projeler hazırlamayı düşünüyoruz. Yaz dönemi için Kırıkkale Belediyesiyle birlikte proje akademisi açıyoruz. Ücretsiz, üniversite onaylı sertifikalar vereceğiz. Katılmanızı temenni ederim.’’ İfadelerini kullandı.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Çalıştay, Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet İzleme ve Önleme Merkezi Kuruluş Müdürü Vekili Selda Usul Ergörün, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Kırıkkale İl Göç İdaresi Müdürlüğü İl Göç Uzmanı Samet Güneş ve Kırıkkale Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Sedat Ayar’ın Kırıkkale iline dair sunumlarıyla devam etti. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurdagül Erdem, Kırıkkale Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Servet Fırat, Proje İnovasyon Eğitim Derneği Başkanı Barış Gümüşbaş’ın karşılıklı hediyeler vermesi ve fotoğraf çekimiyle çalıştayın ilk bölümü sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir