En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sözleşme imzalandı

Sulakyurt Belediyesi'nin toplu iş sözleşmesi Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail BİLDİK, Kırıkkale Şube Başkanı Celal YÜNLÜ tarafından imzalandı.
Bu haber 827 kere okunmuş. 28.06.2018 Perşembe 16:28

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail BİLDİK, yaptığı konuşmada, Belediyenin imkânları çerçevesinde personele gerek özlük hakları, gerekse mali haklar konusunda tatmin edecek artış yapmaya çalıştıklarını söyledi. Sözleşmelerin 2 yıllık olarak yenilendiğini ifade eden BİLDİK, “HİZMET-İŞ Sendikası ile yaptığımız müzakereler sonucunda mutabakatla görüşmelerimizi sonuçlandırdık. 14 Nisan 2020 tarihine kadar olacak toplu iş sözleşmesini aramızda işçilerimizin özlük haklarını mümkün mertebe muhafaza ederek, tekrar imzalamış olduk. Toplu iş sözleşmesinin belediyemize, bütün işçilerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

  

YÜZDE 20 AÇIKLAMASI

Kırıkkale Şube Başkanı Celal YÜNLÜ ise toplu sözleşme görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “2018-2020 2 yıllık sözleşme %20 ile bağıtlanmıştır. Toplu iş sözleşmesinde kısa bir sürede mutabakata vardık. Bu esnada bize destek veren başta Belediye Başkanımız Sayın İsmail BİLDİK ve tüm işçi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İşçi arkadaşlarımız bundan daha fazlasını hak ediyorlar. Arkadaşlarımızın alım gücünü iyileştirmek, hayat standartlarına katkıda bulunmak bizim içinde en büyük sevinç kaynağıdır. Bu sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmenin personelimize, Belediyemize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir