En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

SP divanı toplandı

Saadet Partisi Kırıkkale il ve ilçe teşkilatları, İl Divan Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantı sonunda Saadet Partisi Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Titiz Kırıkkale İl sorumluluğu görevini Saadet Partisi GİK Üyesi Adnan Öksüz’e devretti.
Bu haber 948 kere okunmuş. 29.01.2020 Çarsamba 12:55

TOPLANTI YAPILDI

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Seçimlerle dolu 3-5 yıldan sonra uzun süre seçimsiz bir döneme girdik. Allah’ın izni ile bundan sonra aynı hızla teşkilat çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Vurgun, zorluklara rağmen yılmadan mücadele edeceklerini ifade ederek, “Tarih boyunca hakkı üstün tutmak, hakkı hakim kılmak için, zulmü ortadan kaldırmak için mücadele etmiş topluluğun devamı Saadet Partisi’dir, Milli Görüş’tür. Biz, bunun bilincinde olarak, bu yolu devam ettirmek azim ve kararlığındayız.” dedi. Saadet Partisi Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Titiz, Saadet Partisi olarak bize düşen, hak,hukuk, adalet, adil paylaşım kavramları üzerinde yoğunlaşıp kutuplaşmalara kamplaşmalara, yeni gerginliklere ve kısır tartışmalara müsaade etmeden toplumun tüm kesimine kendimizi anlatmak, politikalarımızı tanıtmak ve her bir insanımız ile oturup meselelerimizi konuşmak, çözüm yolu aramaktadır.” ifadelerine yer verdi.

 

DURDUĞUMUZ YER AYNI

Saadet Partisi’nin kullandığı üslup sebebiyle toplumda daha fazla dinlenir hale geldiğini belirten Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Adnan Simit, “Saadet Partisinin bir özgür ağırlığı var, toplumda aldığı oyun ötesinde. Bu da Saadet Partisinin üzerinde yürüdüğü değerlerdir, prensiplerdir, esaslardır. Bu esaslar herkesin saadetini sağlayacak kalitede ve herkesin huzur ve barışını sağlayacak mükemmellikte esaslar olduğu için Saadet Partisine bu sahip olduğu mana, farklı bir konum yüklemektedir.” dedi.

 

DİKKATLER ÜZERİMİZDE

Adnan Simit, “Dün gönlünü verenler bugün bize hem gönlünü hem oyunu vermeye hazır hale geldiklerini söylüyorlar. Çünkü Saadet Partisinin durduğu yerden başka Türkiye’yi geleceğe taşıyacak başka bir siyasi görüş de söz konusu değildir. Onun için Saadet Partisi olarak biz biliyoruz ki dikkatler üzerimizdedir. Bizim attığımız her adım her kesim tarafından dikkatle takip edilmektedir. Özellikle genç kuşaklar geçen seçim döneminde tanıtma stratejimizin bir gereği olarak Saadet Partimizin durduğu yeri gayet iyi anladılar.” diye konuştu.

 

MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

İl Divan Toplantısı sonunda Saadet Partisi Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Titiz’ e İl Sorumlusu görevini devretmesinden dolayı İl Başkanı Faruk Vurgun bu güne kadar beraber çalışmaktan şahsı ve teşkilat adına memnuniyetini ve teşekkürlerini bildirerek hediye takdim etti. Saadet Partisi Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Titiz Kırıkkale İl sorumluluğu görevini Genel Merkezdeki yoğunluğundan dolayı devrettiğini Kırıkkale teşkilatı ile çalışmaktan memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Adnan Öksüz ve Saadet Partisi Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Titiz katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir