En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Spor haftası başladı

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri Kırıkkale'de 81 İl ile birlikte açılış programı gerçekleştirildi. Kırıkkale 17 Ağustos spor salonunda düzenlenen programa yüzlerce sporcu katıldı.
Bu haber 208 kere okunmuş. 23.09.2021 Perşembe 18:04

AÇILIŞI YAPILDI

Toplumda sporun tüm kesimlere yayılması ve spor bilincinin oluşması amacıyla her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Spor Haftasının açılış programı dün 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen programla geçekleşti. Açılış programına Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, şube müdürleri, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından protokol konuşmaları yapıldı. Cimnasik gösterileri, Güreş Gösterileri, Taekwondo gösterileri, Eskrim gösterileri, Kick Boks gösterileri yapıldı.

 

DEVAM EDRECEK

Sportif gösterilerin renk kattığı programda spor bilincinin her kesime yayılmasına yönelik mesajlar verildi. 81 İl ile birlikte aynı anda kutlanan programda sporcuların gösterisi büyük alkış topladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp program sonunda tüm sporcularla sohbet etti. Toplu fotoğraf çekimi ile son bulan programda zoom üzerinden Ankara ile de bağlantı kuruldu. Avrupa Spor Haftası kutlamaları 30 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir