En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Spora destek oldu

Futboldan sonra Kırıkkale’de bir ilk olan kadın voleybol takımını kuran Yahşihan Belediyesi, spora olan desteklerini sürdürmeye devam ediyor.
Bu haber 97 kere okunmuş. 31.10.2022 Pazartesi 17:37

SPORA DESTEK ÇALIŞMASI

Yahşihan’da Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın katkılarıyla Yahşihan Belediyesi Kadın Voleybol Takımı kuruldu. Yahşihanspor Kulüp Başkanı Erol Lüy ve Yönetim Kurulu Kadın Voleybol Takımı ile Başkan Osman Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Sporcuları makamında ağırlayan Türkyılmaz, hepsi ile tek tek ilgilendi. Hedeflerinin Yahşihan’da voleybola olan ilgi ve sevgiyi daha attırmak olduğunu belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Kırıkkale’nin spor kulübü tarihinde bir ilk olan, Yahşihan Belediyesi olarak Yahşihanspor’a kazandırdığımız Kadın Voleybol Takımı için Yönetim kurulunu, hocalarımızı ve oyuncularımızı makamımızda misafir ettik ve anlaşmalarımızı yaparak ilk imzamızı attık.  İlçemize marka değeri katacak olan Yahşihanspor Kadın Voleybol Takımı oyuncularımıza şimdiden başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Son dönemlerde salon sporlarına ilginin arttığını belirten Yahşihanspor Kulüp Başkanı Erol Lüy, “Salon sporları içinde önemli yeri olan voleybol sporuna ilginin gerek dünyada gerekse de ülkemizde artma trendi devam ediyor. Voleybolda başarılı bir takım olacağımıza yürekten inanıyorum. Başkanımız Sayın Osman Tükyılmaz’ın bizlere destekleri her zaman sürüyor. İlimizde yüzlerce çocuğumuz ve gencimiz var ve bu çocuklarımız içinde nice yetenekler var. İnşallah yeni sezonda Yahşihan’ımızı en iyi şekilde temsil ederek daha üst liglere çıkacağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir