En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

SP’den seçim tepkisi

Ekonomik krizin tavan yaptığı, insanların evlerine ekmek götüremez durumda iken Türkiye’nin İstanbul seçimiyle yatıp kalktığını bildiren Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, “ 23 Haziran’ da yapılacak olan seçim İstanbul’da yapılacak. Ama bed
Bu haber 567 kere okunmuş. 14.06.2019 Cuma 18:02

TARİHİ BİR GÖREVLERİ VAR

Faruk Vurgun, Saadet Partisi İl binasında düzenlediği basın toplantısında; gazete manşetlerinin ve televizyonlardaki birinci ve ikinci haberlerin İstanbul seçimine göre servis edildiğini, bu seçimden daha acil ve öncelikli gündem bulunamadığını dile getiren Vurgun, “Gündem hep seçim. Artık başka bir gündemle karşılaşmak büyük sürpriz. Mesela ekonomik sıkıntılardan daha önemli olan,  sadece iki adayın ortak canlı yayını. İşsizlikten daha  önemli olan adaylardan birinin Kürtçe “İyi bayramlar” mesajı verip, içinde “Kürdistan” geçen cümleler kurmasıdır. S-400 meselesinden , af konusundan, EYT mağduriyetinden ve daha pek çok acil çözüm bekleyen hususlardan çok daha önemlisi İstanbul seçimidir. Bakanlarımızın, bakanlık imkanlarını kullanmak suretiyle adaylardan biri için çalışmak gibi çok tarihi bir görevleri var. Bakanlarımızın İstanbul’da çalmadığı kapı kalmıyor. 23 Haziran’da olan seçim İstanbul’da yapılacak. Ama bedelini tüm Türkiye ödüyor” diye konuştu.

 

SAADET PARTİSİ’NİN DE ADAYI VAR

İstanbul halkının adeta iki adaydan birini seçmek zorunda bırakıldığına dikkat çeken Faruk Vurgun, şunları kaydetti: “ İkiden fazla aday olmasına rağmen tüm haberler, iki aday adına  servis ediliyor. Bizler de iki adaydan başka haber göremiyoruz. Bu son derece yanlıştır. Bu millete yapılabilecek en büyük haksızlıktır. Oysa Saadet Partisi olarak bizim de adayımız var. Üstelik belediyecilik konusunda oldukça deneyimli bir isim. İstanbul için hayallerim ve projelerim var diyor. Kucaklaşmaya “ihtiyacımız var” diyor. Milletimiz, kendisine dayatılan iki adayı elinin tersi ile iterek Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’ni seçecektir. Artık tek temennimiz seçimlerin bir an evvel sonuçlanması. Umut ediyoruz ki, seçimler biter bitmez Ülkemizin gerçek gündemine  döner ve sorunları çözmeye çalışırız. Birlikte üstesinden geleceğimiz her sorun, bizleri birbirimize daha çok yaklaştırır ve kaynaştırır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir