En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Su hattı yenileniyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Etiler-Karacalı yolu üzerinde ki ana boru arızasının giderildiğini ve tekrar arıza yaşanmaması için hattın yenilendiğini açıkladı.
Bu haber 36 kere okunmuş. 05.09.2024 Perşembe 20:33

ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Kırıkkale’de yaşanan su sorununu gidermek için Kırıkkale Belediyesi ekipleri gece gündüz çalışıyor. Bu kapsamda Alt yapıya büyük önem veren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, alt yapıya yatarım yapmaya devam ediyor. Son günlerde arıza meydana gelen Etiler-Karacalı yolu üzerinde bulunan ana boru hattında çalışmalar yapan belediye ekipleri, arızayı giderdi. Arızanın tekrar yaşanmaması için hattın bir bölümü de değiştiriliyor.

 

 

BAŞKAN ÖNAL BİLGİ VERDİ

Konu hakkında açıklamada bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Kırıkkale'miz için yatırım yapmaya devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bakım, onarım çalışmaları ile içme suyu iletimi sağladığımız şebekelerde meydana gelen arızaları onarıyor. Dün akşam saatlerinde başladığımız Etiler / Karacalı yolu üzerinde ki ana boru arızasını ekiplerimiz büyük bir özveri ile gece geç saatlerde giderdi. Tekrar aynı noktanın arıza vermemesi için yıpranan hattın 300 metrelik kısmı da yenilendi” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir