En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şükranlarımı sunuyorum

AK Parti Bahşılı Belediye Başkanlığını kazanan Recep Zafer Tekin, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından bir mesaj yayınladı ve herkese şükranlarını iletti.
Bu haber 779 kere okunmuş. 01.04.2019 Pazartesi 13:32

MESAJ YAYINLADI

AK Parti, Bahşılı ilçesinde Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’le seçimi kazandı. Sonuçların akşam belli olmasının ardından Bahşılı ilçesinde kutlamalar yapıldı. Bahşılı’ya Belediye Başkanı olan Recep Zafer Tekin, kutlamaların ardından bir mesaj yayınladı ve herkese şükranlarını iletti. İlçede herkese teşekkür eden Başkan Tekin, seçimin Bahşılı’ya hayırlı olmasını diledi.

 

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Tekin, mesajında şunları söyledi: “Saygı değer dostlarım… Alnımızın akıyla yorucu bir seçim maratonunu hamdolsun geride bıraktık.Bizler aynı aşkla bir araya geldik. Bizi bir araya getiren bu sevda Ak Parti’nin hizmet davasıdır.  Sizlerin desteğiyle sürdürmüş olduğumuz seçim çalışmamız neticesinde zafere ulaşmış bulunmaktayız. Bizlere bahşettiği bu başarı için alemlerin Rabbi olan Allah’a hamd ediyor, siz kıymetli dava arkadaşlarıma ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir