En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sulakyurt çıkarması

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’nin ilçe belediyelerini ziyaret ederek halkın sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Bu haber 59 kere okunmuş. 20.08.2024 Salı 20:12

ZİYARETLERDE BULUNDU

Bu ziyaretler kapsamında, son olarak Sulakyurt ilçesine giden Vekil Kaplan, Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner ve yerel yöneticilerle bir araya geldi. Vekil Kaplan, Sulakyurt'ta gerçekleştirdiği ziyarette, belediye yönetimi ile ilçenin ihtiyaçları ve sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Ceylan, İlçe Başkanı Hatice Yaban Tat ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Sulakyurt Kaymakamı Hasan Burak Bilir’i de ziyaret eden Kaplan, ilçe halkının taleplerini yerinde dinledi.

 

KAYMAKAMI ZİYARET ETTİLER

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Kaplan, “Sulakyurt'tayız… Sulakyurt Belediye Başkanımız Seyfettin Çetiner, İl Genel Meclisi Başkanımız Hüseyin Ceylan, İlçe Başkanımız Hatice Yaban Tat ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Sulakyurt Kaymakamımız Sn. Hasan Burak Bilir’i ziyaret ettik. Nazik karşılamaları ve misafirperverliği için teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Milletvekili Kaplan, ziyaretlerinde ilçelerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek bunları ilgili bakanlıklara ve AK Parti Genel Merkezi'ne ileteceğini belirtti. Halkın taleplerini yerinde görmek ve çözüm üretmek amacıyla bu tür ziyaretleri sürdürmeyi planladığını da sözlerine ekledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir