En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sungur’a destek

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı, aynı zamanda mevcut Başkan Ahmet Sungur’a her kesimden destek gelmeye devam ediyor.
Bu haber 4684 kere okunmuş. 01.02.2019 Cuma 08:50

İLGİ ÇOK YÜKSEK

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı, aynı zamanda mevcut Başkan Ahmet Sungur’a her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yahşihan’da 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere kilitlendi. Seçim çalışmaları kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Yerel seçimlerde Yahşihan Belediyesi’ni bir dönem daha yönetmeye talip olan Başkan Ahmet Sungur’a birçok kesimden de destek gelmeye devam ediyor.

 

HERKESE KUCAK AÇIYOR

Yahşihan’da 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Sungur, partisine ve milletine hizmet etmek için ilçesinden kopmadı.  Ayrıca Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde de parti ayrımı gözetmeksizin herkese kucak açan Başkan Sungur, bölgeye birçok kalıcı hizmet ve eser bıraktı. AK Parti’nin adayı Ahmet Sungur seçim bürosunu boş bırakmayan tüm ziyaretçilerini ayakta karşılayarak onlarla tek tek yakından ilgileniyor ve görüş alış verişinde bulunuyor.

 

BOŞ VAATLER VERMİYORUZ

Seçim bürosunda seçmenlerine seslenen Başkan Sungur, tecrübenin sadece yapılan işlerle değil söz ile de tecrübenin olması gerektiğini belirterek, “İnsanların karşısına çıkarken neleri vaat ettiğin neleri gerçekleştirdiğin çok önemlidir. Biz onun için gittiğimiz her yerde boş vaatler vererek insanların oyunu, desteğini istemiyoruz. İnsanların samimiyetlerine güveniyoruz. Ben seçimden seçime meydanlara çıkıp, düğünleri, cenazeleri ve hastaları gezen bir kişi olmadım. Rabbim bunu bana nasip etmesin” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir