En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Takdir edilmek güzel

Geçtiğimiz günlerde Bahşılı Belediyesi, Ramazan Bayram’ı boyunca Bahşılı-Kırıkkale arası ulaşımlarda belediyeye ait otobüsleri ile ücretsiz olarak vatandaşlarına hizmet verdi.
Bu haber 395 kere okunmuş. 05.05.2022 Perşembe 19:14

Geçtiğimiz günlerde Bahşılı Belediyesi, Ramazan Bayram’ı boyunca Bahşılı-Kırıkkale arası ulaşımlarda belediyeye ait otobüsleri ile ücretsiz olarak vatandaşlarına hizmet verdi. Belediyelere örnek teşkil eden uygulama Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in imzasını taşıyor.

 

 

 

ÖNEMLİ BİR HİZMET

Ramazan Bayram’ı boyunca Bahşılı-Kırıkkale arası ulaşımların yanısıra, Arefe Günü’de ilçede ki Osman Şenses Mezarlığına, Eski Mezarlığa ve Çamlıca Köyü Mezarlığını’da  ücretsiz servisleri ile vatandaşlarına hizmet veren Bahşılı Belediyesi ilçe sakinlerinin memnuniyetini ve takdirini toplamayı başardı. Bahşılı Belediyesi Whatsapp İhbar Hattına olumlu geri dönüşlerini paylaşan vatandaşlar, ücretsiz servislerin içinden çektikleri videolar ve  fotoğraflar ile Başkan Recep Zafer Tekin’e sevgilerini ve teşekkürlerini ilettiler. İlçe sakini A.B Bahşılı Belediyesi Whatsapp İhbar Hattın’da paylaştığı videoda: ‘’Allahım razı olsun vatandaşı düşündüğün için başkanım, gönlümüzde teksin, teşekkür ederim.’’ İfadelerini kullandı. İlçe sakini Z.K: ‘’ Ne büyük bir gönlün var be başkanım, 6 çocuğum var, Kırıkkale’ye gitmek gelmek sorundu bizim için, minnettarız.‘’ dedi. Birbaşka ilçe sakini A.Ö: ‘’ Her ihtiyacımızda yanımda oldun, bugünde bizleri unutmadın ya Allah senden razı olsun kıymetli başkanım” dedi.

 

BİRLİKTE BAŞARIYORUZ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yaptığı açıklamada, ‘’ Vatandaşlarımızdan takdir görebiliyor olmak bizler için ne büyük mutluluk. Yüce Allah’a her gün dualarımda bu güzel ilçemize hizmet etme şerefini bizlere bahşettiği için şükrediyorum. Bayram boyunca böyle bir uygulama yaptık, malumunuz bazı vatandaşlarımızın durumları belli, yaşlılarımız var, hamile hanımlarımız var, biz istedik ki bayram tüm ilçemiz için coşkusuyla kutlanabilsin, sevdiklere kavuşulabilsin, gönüller bir olsun. Bizde düşündük, bize düşen görevin ulaşım olduğuna karar verdik. Öncelikli hedefimiz tüm birimlerimizle ilçemizi bayrama hazırlamaktı, ilçemizin baştan aşağıya temizliğini yaptık, belirlediğimiz öncelikli mevkiilere zabıta ekiplerimizi bayram boyunca sevk ettik, olası bir olumsuzluğa karşı itfaiye ekiplerimiz bayram boyunca denetimlerini sürdürdü, temizlik işleri amirliğimizde bayram boyunca ilçemizin tertemiz kalmasını sağladı… En son ise zabıta ekiplerimiz ile ulaşım için gerekli tedbirleri alıp, uygulamamızı başlatarak, sağsalim bitirdik. Kadirşinas Bahşılılı hemşehrilerime ve vefakar her bir belediye personelime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz birlikte başarıyoruz, başarmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir