En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tanıtım yapıldı

“KOP ile Koyun Yıkama Makinelerinin Yaygınlaştırılması ve Koyun Çadırı Projeleri” tanıtım toplantısı Balışeyh İlçesinde yapıldı.
Bu haber 244 kere okunmuş. 24.10.2021 Pazar 12:35

“KOP ile Koyun Yıkama Makinelerinin Yaygınlaştırılması ve Koyun Çadırı Projeleri” tanıtım toplantısı Balışeyh İlçesinde yapıldı. Balışeyh Kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplantıda Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz'da bir konuşma yaparak yetiştiricilere seslendi. Toplantıya muhtarlar ve çok sayıda yetiştirici katıldı.

 

 

TANITIM YAPILDI

Konuşmasında küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi adına yürütülen projelerden de bahseden Yılmaz; “İlimizde küçükbaş hayvancılığın belirlediğimiz hedeflere ulaşması için birçok alanda projeler yürütüyoruz. Bir yandan meralarımızda ıslah çalışmaları ile sıvat yerleştirmeleri yapıp,  bir diğer yandan “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi” başta olmak üzere hayvan alımına destek olacak projeleri yürütüyoruz. Geçmiş yıllarda yine aynı doğrultuda bir proje ile sabit yıkama havuzları da inşa ederek yetiştiricilerimizin hizmetine açmıştık.

 

BİLGİ VERİLDİ

Küçükbaş hayvancılık sektörü Bakanlığımızın da gelecek adına önemle üstünde durduğu bir sektör. Biz de tek bir koldan değil, sektörün gelişimi için ihtiyaç duyacağı tüm alanlarda projeler üreterek sağlam temeller üzerinde gelişmesi için çalışıyoruz. İnşallah projelerimiz ve çalışmalarımız ile ilimizde bu sektörümüzü çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Ayrıca bu projeyi hazırlayan İlçe Müdürlüğümüze ve destek veren KOP Bölge Kalkına İdaresi Başkanlığına da teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir