En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tapu müjdesi verdi

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, 1990'dan itibaren Keskin Belediyesi'nden arsa satın alan vatandaşlar için önemli bir duyuru yaptı.
Bu haber 53 kere okunmuş. 26.08.2024 Pazartesi 18:26

ÖNEMLİ BİR KONU

Cönger, arsa alımlarıyla ilgili yaşanan sorunların çözülmesi için inceleme süreci başlatılacağını açıkladı. Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, 1990 yılından itibaren Keskin Belediyesi'nden arsa satın alan vatandaşlar için önemli bir duyuru yaptı. Başkan Cönger, arsa alımlarıyla ilgili yaşanan sorunları çözmek amacıyla bir inceleme süreci başlatılacağını açıkladı.

 

TESLİM EDİLECEK

Başkan Cönger'in yaptığı açıklamaya göre, arsa alım işlemlerinden mağduriyet yaşayan vatandaşların tapu sorunlarının çözülmesi için Keskin Belediyesi İmar Müdürlüğü'ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. İnceleme süreci, ilgili vatandaşların dosya ve belgelerinin detaylı olarak incelenmesini kapsayacak. Bu süreç sonunda mağduriyetleri tespit edilen kişilerin tapularının 1 Kasım 2024 tarihinden itibaren kendilerine teslim edilmesi planlanıyor.

 

30 YILLIK SORUNU

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, "Keskin Belediyesinden 1990 yılından itibaren meclis ve encümen kararı ile arsa satışından alım yapan vatandaşlarımızın dosya ve belge incelemesi için Keskin Belediyesi İmar Müdürlüğüne müracaat etmesi gerekmektedir. Kontrollerin yapılması ve evrakların incelenmesi sonucunda mağdur olduğu tespit edilen vatandaşlarımızın tapularının 1 Kasım 2024 tarihinden itibaren verilmesi planlanmaktadır. Kamuoyuna duyurulur" ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir