En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tarihe geçtiler

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal şehirde yaşanan su kesintisiyle ilgili açıklamada bulundu.
Bu haber 285 kere okunmuş. 28.07.2021 Çarsamba 17:59

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal şehirde yaşanan su kesintisiyle ilgili açıklamada bulundu. Önal, alt yapı konusunda AK Parti iktidarının hiçbir çalışma yapmadığını ifade ederken," Kırıkkale'yi susuz bırakan iktidar olarak şimdiden tarihe geçmiştir'' dedi.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal açıklamasında "Şehrimizde sık sık yaşanan su kesintileri vatandaşlarımızı fazlasıyla mağdur etmiş, bu konuya çözüm getirecek hiçbir kapsamlı adım bugüne kadar Kırıkkale Belediyesi tarafından atılamamıştır. İçinde bulunduğumuz yaz mevsiminin bu sıcak günlerinde 2 gündür yine benzer bir su kesintisi ile karşı karşıyayız. Üstelik su kesintisinin neden kaynaklandığı, bu problemin kalıcı çözümü için ne gibi çalışmaların yapıldığı, vatandaşımızın uğradığı mağduriyetin ne zaman giderileceği ile ilgili belediye yetkililerince bugüne kadar doyurucu bir açıklama yapılmamış olması da başka bir yönetimsel zaafiyettir. Son 2 gündür de vatandaşımız haklı tepkilerini birçok ortamda dile getirmiş ancak hiçbir cevap alamamıştır” dedi.

 

ELEŞTİRİDE BULUNDU

Ahmet Önal açıklamasının devamında "Ak parti iktidarı su problemini dahi çözememiş, alt yapı konusunda hiçbir çalışma yapamamış,  Kırıkkale yi susuz bırakan  iktidar olarak şimdiden tarihe geçmiştir. 21. Yüzyılda birçok şehrimiz ulaşımda raylı istemleri konuşurken, atık suların yeniden ekonomiye kazandırılması ile ilgili Arge çalışmaları yaparken, modern yolları, doğa dostu projeleri ile anılırken   maalesef Kırıkkale miz, halen sık sık üstelik uzun süreli su kesintileri ile gündeme gelmektedir. Hemen yanı başından Kızılırmak'ın geçtiği Kırıkkale'miz bu avantajından da bu güne kadar faydalanamamış, halen susuzluk problemini çözememiştir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir