En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tebrik mesajı yayınladı

Kırıkkaleli hukukçu dörtönemli isim üç önemli yerde göreve geldi. Atama ve görevlendirme bakımındın Kırıkkale verimli bir gün yaşadı. MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, dört önemli ismi de tebrik etti.
Bu haber 1099 kere okunmuş. 16.07.2018 Pazartesi 20:11

TEBRİK MESAJI YAYINLADI

Kırıkkale’nin son dönemde yetiştirdiği dört önemli isimden ikisi atama ile biri de görevlendirme ile dört önemli makama geldi. Kırıkkale, siyaset ve bürokrasi açısından verimli bir gün yaşadı. Kırıkkale’nin Keskin ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Velihaddin Eldemir, Yargıtay Üyesi olarak atandı. Ankara Adliye Başkanı olarak görev yapan, Hacılar nüfusuna kayıtlı İsmail Ulukul’da Yargıtay’a üye olarak atandı. MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’te TBMM Adalet Komisyonu Üyesi seçilerek görevine başladı. AK Parti Kırıkkale Miletvekili Ramazan Can ise daha önce olduğu gibi Adalet Komisyonu Üyeliğine devam ediyor.

 

DÖRT İSMİ DE KUTLADI

Bu dört önemli ismi tebrik eden ve mesaj yayınlayan Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, üç ismi de tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Dönmez mesajında şunları söyledi. Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaparken Yargıtay üyesi olarak atanan Sayın Velihaddin Eldemir, Ankara Adliye Başkanı olarak görev yaparken, Yargıtay üyesi olarak atanan Sayın İsmail Ulukul ve MHP’den Kırıkkale Milletvekili seçilerek TBMM’ye giren, ardından TBMM Adalet Komisyonu Üyeliğine seçilen Sayın Av. Halil Öztürk’ü ve Sayın Av. Ramazan Can'ı yeni görevlerinden ötürü tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyor ve Kırıkkale’yi bu görevleri ile onurlandırdıkları için kutluyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir