En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tedbirler işe yaradı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yeni yıla görevi başında girecek kamu personellerine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, alınan tedbirler sayesinde korona virüs vakalarında düşüş yaşandığını söyledi.
Bu haber 605 kere okunmuş. 01.01.2021 Cuma 15:41

VALİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yeni yıla görevi başında girecek kamu personellerine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, alınan tedbirler sayesinde korona virüs vakalarında düşüş yaşandığını söyledi. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte yeni yıla görevleri başında girecek olan 112 Acil Çağrı Merkezi, hastane, itfaiye ve polis kontrol noktalarındaki kamu görevlilerini ziyaret etti. Personellerle sohbet eden Vali ve Başkan, görevlilere fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.

 

"VAKALAR DÜŞÜYOR"

Son dönemde alınan tedbirlerle birlikte Covid-19 vaka sayısında ciddi manada düşüş yaşandığını ifade eden Vali Yunus Sezer, "Yılbaşını da bu manada bir fırsata çevirip evlerimizde bu dönemi geçirip daha da Covid vakalarının düşmesini sağlayabiliriz. Şunda 750 personelimiz sahada. Hem sokağa çıkma yasağı dolayısıyla alınan tedbirleri hem de Covid tedbirleri noktasında denetimlere devam ediyorlar. Bütün kamu kurumlarımız yoğun bir şekilde bu dönemde çalışma sergilediler. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. 2021 yılında daha güzel bir yıl olarak geçiririz" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir